Tesztelőpárosunk férfi tagja, Krisztián ezúttal egy LoversPremium maszturbátorral került közelebbi kapcsolatba.

Nem túl ismert gyártó hazánkban a LoversPremium, azonban a vállalat weboldalátböngészve gyorsan nyilvánvalóvá vált, hogy nem ma kezdték a szakmát: több tucat klasszikus vibrátor, szexjáték, intim kiegészítő eszköz, illetve teljes testes masszírozó kapott helyet a holland cég palettáján, a BDSM vonalon kívül szinte minden szóba jöhető kategóriában van legalább egy darab termékük. Ennek megfelelően a játékszerek között egyaránt találhatunk klasszikus G-pont-vibrátorokat, csiklóizgatókat, gésagolyókat, szemkötőket, intim masszírozókat, péniszgyűrűket, vagy épp férfiaknak szánt vibrációs segédeszközöket, egyszóval a kínálat több mint bőséges.

Vulcan LoversPremium maszturbátorForrás: Dóri és Krisztián

A bámulatos repertoárból ezúttal egy férfiaknak szánt maszturbátort kaptunk tesztelésre, ami több szempontból is különlegesnek ígérkezett; a Vulcan névre hallgató eszköz talán legnagyobb erőssége, hogy ötletes kialakításának hála a fizikai adottságainktól független a használata, hiszen egyszerűen, markunk szorításával szabályozhatjuk a hímvesszőt körülölelő rész keresztmetszetét, ennek következtében pedig a nagyágyúk mellett a kispuskások is megtalálhatják a számításukat a használata során. Szintén ígéretes az erőteljes rezgőmotor, illetve a szám szerint 10 darab program megléte, lévén, a férfiaknak szánt eszközökben a legtöbb esetben nincsenek rezgésmintákon alapuló funkciók, maximum a vibráció intenzitásán változtathatunk néhány lépésben. Szintén hiánypótló – ha nem is korszakalkotó – ötlet a „boost mód" dedikált kapcsolója, amely lenyomásával programtól és fokozattól függetlenül azonnal az elérhető maximális rezgésszámra állíthatjuk a masszírozót, ami a csúcspont felé közeledve igen hasznos megoldás! Mindezek mellett minden olyan, az árkategóriában kötelező tulajdonsággal is rendelkezik a segédeszköz, amire szükségünk lehet a mindennapos használat során, így például adott a vízállóság, a minőségi anyaghasználat, vagy éppen az akkumulátoros kialakítás.

Ígéretes az erőteljes rezgőmotor, illetve a szám szerint 10 darab program megléteForrás: Dóri és Krisztián

A Vulcan csomagolása kifejezetten kellemes minőségű, a kidolgozása bizalmat áraszt, bár a kartont díszítő alfahím fotóját Dóri jóval esztétikusabbnak találta, mint én, a doboz oldalára nyomott „I'm so lucky to have you" felirat függvényében különösképp. Ettől eltekintve semmilyen kivetnivalót nem találtam a körítésben, ahogyan a doboz tartalmában sem, igaz, a termék mellett ezúttal csak egy USB/tű csatlakozókkal ellátott töltőkábel lapult, a tárolást segítő tasakot kispórolta a gyártó.

A Vulcan csomagolása kifejezetten kellemes minőségű, a kidolgozása bizalmat árasztForrás: Dóri és Krisztián

 A segédeszközt kézbe véve szintén jó érzés töltött el bennünket, az összeszerelés minősége, illetve az anyaghasználat egyaránt megfelelő, ezen az árszinten legalábbis mindenképpen. Az már első pillantásra látszott, hogy a tisztítás nem lesz majd gyerekjáték, több szempontból sem: egyfelől a puha szilikon részek vonzzák a szöszöket (lásd termékfotók), ami kissé megbonyolítja a szárazra törlés kérdését, másfelől – józan ésszel is belátható okok miatt – a puha tüskékkel gazdagon felvértezett belső felület az átlagosnál körültekintőbb tisztítást igényel majd használat után.

A segédeszköz összeszerelésének minősége, illetve az anyaghasználat egyaránt megfelelőForrás: Dóri és Krisztián

Jó hír, hogy a Vulcan beépített akkumulátorral rendelkezik, amelyet a készülék alján található, szilikonréteggel meglepően vastagon fedett csatlakozón keresztül tölthetünk fel. Ezt az első töltés során át kell szúrnunk a mellékelt kábel tűs végével, ami a szokásosnál nehezebbnek bizonyult, ugyanis némileg szokatlan módon, erőből kellett átszúrni a burkolatot. Miután a csatlakozás létrejön, a kábelt egy normál 2,4 amperes USB-töltőhöz kapcsolva már viszonylag gyorsan feltölthető az eszköz, a folyamatról pedig a kezelőpanel alá rejtett kék fény derengése nyújt tájékoztatást. A töltés alig több, mint 2 órán át tartott első alkalommal, és bár az akkumulátor kapacitásáról nincs pontos információnk, az bizonyára kellőképp izmos lehet, hiszen „egymenetben", maximális teljesítmény mellett is könnyedén kibírt 1 teljes órányi használatot az eszköz, ami bőségesen elegendő a tapasztalatok alapján.

Maximális teljesítmény mellett is könnyedén kibírt 1 teljes órányi használatot az eszközForrás: Dóri és Krisztián

A nem túlzottan nehéz, mindössze 185 gramm tömegű készülék használata bámulatosan egyszerű, szerintünk a képek alapján is egyértelmű, hova kell majd dugni a családi ékszert, a szorítás erejével pedig mindenki úgy játszik, ahogyan a kedve tartja, a ki-be tologatás pedig ismét csak opcionális, e nélkül is jól használható (illetve szerintem csak így használható komfortosan) a termék. Én a magam részéről maradtam a „bedugom, és rászorítom" taktikánál, a kis szilikon rudacskák ugyanis még ipari mennyiségű síkosító használata mellett is túlzottan ingerelték a makkom első és alsó részeit, a mozgatás pedig ilyen síkos környezetben amúgy is körülményesnek bizonyult. A rezgőmotor erőssége brutális, a folyamatos rezgés intenzitása minden igényt kielégít, bár én személy szerint többnyire a programokat próbálgattam, amelyek között több kedvencem is akadt. A legjobb talán az a típus, amelyik a lassú és hosszú rezgéseket kombinálja a gyors, impulzusszerű lökésekkel; ezzel viszonylag gyorsan a csúcs közelébe tudtam érni, az orgazmus viszont csak egészen lassan tört rám, így ez a mód az elnyújtott élvezetek kedvelői számára is kifejezetten ajánlott.

Az elnyújtott élvezetek kedvelői számára is kifejezetten ajánlottForrás: Dóri és Krisztián

A maszturbátor kezelése szerencsére nincs túlbonyolítva, hiszen mindössze három, sötétben is jól kitapintható gombbal kell operálnunk: a legalsóval bekapcsolható az eszköz, a középső a programok váltására szolgál, míg a legfelső az úgynevezett „Boost Button", amely azonnal a maximumra löki a teljesítményt. Valóban jó ötlet volt egy dedikált gombot szánni erre a célra, hiszen így nem kell az összes programon végigzongorázni ahhoz, hogy egy nagy sebességű, erőteljes ingert kapjon az ember a megfelelő pillanatban. Ezt a jóságot kombinálva az elnyújtott ingerekkel operáló programmal, igen kellemes élményben részesülhetünk. Azt talán már mondanom sem kell, hogy ha a turbó gombot a párunk kezeli, ahogyan az nálunk is történt, a partnerünknek való kiszolgáltatottság újabb közös játékoknak is alapot adhat.

A maszturbátor kezelése nincs túlbonyolítva, három gombbal kell operálnunkForrás: Dóri és Krisztián

Nehéz a dolgunk a Vulcan értékelése kapcsán, ugyanis elemeiben nem rossz a termék, azonban hiányzik belőle az a pici plusz, amivel a konkurensek fölé nőhetne, a szilikonnyúlványokkal gazdagon bélelt belsőből pedig tényleg csak azok a férfiak profitálnak majd, akik a keményebb ingereket kedvelik a hancúrlécük környékén. A „Boost Button" megléte – bár hatalmas ötlet – önmagában még nem minden, így ha csak statikusan, magunkra szorítva használjuk a Vulcant, ugyanezen az árszinten jobb vételnek tartom a Smile Warming Masturbatorát (igaz, annál pedig a szűk belső méret okozhat problémát egyeseknek). Összegezve, nem tartjuk rossz terméknek a LoversPremium újdonságát, ajánlani azonban csak azoknak tudjuk nyugodt szívvel, akiknél a hímvessző vastagsága (vagy épp vékonysága) miatt más eszköz használata nem jöhet szóba. A LoversPremium Vulcant az Erotikashow.hu webáruház jóvoltából próbálhattuk ki, amit ezúton is köszönünk!

Krisztián és Dóri