Nyolc éven keresztül nevelték apácák a kolumbiai Yudi Pinedát, ám egy ponton úgy döntött, kilép az egyház kötelékéből, és erotikus pályára lép. Ma már webkamerán keresztül szórakoztatja a férfiakat, valamint pornófilmekben is szerepel. 

Átlagos iskolás lány volt a kolumbiai Yudi Pineda. Amikor 10 éves volt, apácák látogattak el az iskolába. "Urabába jártam iskolába. Egy napon apácák érkeztek hozzánk látogatóba. Azonnal tudtam, hogy ezt az életet akarom magamnak" - idézte a lány helyi médiának adott interjúját a Mirror. 

Nyolc éven keresztül nevelték az apácák, mint mondta, nagyon boldog volt. Ám beleszeretett az egyik hitoktatójába, ekkor tudta, hogy ki kell lépnie az egyház kötelékéből. Az erotikus pályát választotta. Elmesélte: megbeszélte ezt a lelkészével, aki megpróbálta lebeszélni a dologról, sikertelenül. 

"Élvezem a maszturbációt a kamera előtt, és a pornófilmeket is" - nyilatkozta Pineda. Munkája ellenére ugyanaz az ember maradt. Soha nem hagyná ki a pénteki imát, a szombati találkozót a közösséggel és a vasárnapi misét.