Szenvedélyesen maszturbál a munkahelyén egy nő, aki eleinte csak a stressz oldása miatt végzett önkielégítést, de hamar a rabjává vált.

A munkahelyi önkielégítés rabjává vált egy nő. Eleinte csak a stressz oldása miatt maszturbált, de a szenvedélye odáig fajult, hogy már nem tud koncentrálni a munkájára. Amikor először csinálta, nagyon nagy volt rajta a nyomás, egyszeri alkalomnak tűnt, de az orgazmus átvette az irányítást az élete fölött.
Egy idő után rájöttem, hogy a mosdó meglátogatásával kezelem a rossz napokat. Aztán elébe mentem a dolgoknak, és minden reggel ott kezdtem, mielőtt még bármi rossz történhetett volna.

A munkahelyén maszturbált: ez vált a szenvedélyévéForrás: Dreamstime

Az értekezleteken sem tudtam már koncentrálni, csak arra gondoltam, mikor mehetek újra a mosdóba. Ezzel oldottam meg az összes problémámat, amíg ez a függőség nem lett az egyetlen problémám”– magyarázta a nő, akinek egyébként sem volt egyhangú szexuális élete. Párjával általában naponta kétszer szexeltek, de a munkahelyi maszturbálás miatt ezek is elmaradoztak. Szerelme azt hitte, a nőnek viszonya van. „Ekkor jöttem rá, hogy változtatnom kell” – mondta a nő, aki igyekszik más módon levezetni a stresszt, de még hetente egyszer vagy kétszer alkalmazza a maszturbálást is – írja a The Sun.