Habár Yudi Pineda nyolc éven keresztül szorgalmasan tanult, hogy apáca lehessen, végül mégis váltott: pornószínésznőnek állt. 

Nyolcévesen döntötte el a kolumbiai Yudi Pineda, hogy apáca lesz, amikor néhány nővér ellátogatott az iskolájukba. Kitartott elhatározása mellett, ugyanis 10 évesen egy kolostorba költözött, ahol 8 éven át azért tanult, hogy apáca legyen belőle. Boldognak és békésnek érezte magát az ott töltött évek alatt, ám beleszeretett az egyik tanárába, ezért végül otthagyta a zárdát.

Apácának tanult a kolumbiai Yudi Pineda, végül pornószínésznő lett belőleForrás: Insatgram/Yudi Pineda

Ekkor még nem váltott egyből a pornózásra, egy cégnél kezdett el dolgozni, de hamar ajánlatot kapott egy férfitól, aki modelleket toborzott a webkamerás cégéhez. Yudi Pineda elment a próbafelvételre, és azóta is ott dolgozik. „Először rosszul éreztem magam, de azóta már hozzászoktam. Akkor is jól érzem magam, amikor templomban vagyok” – mondta a nő, aki pénteken, szombaton és vasárnap is jár. Yudi Pineda elárulta, egy pap meg is próbálta lebeszélni a szokatlan karrierváltásról, sikertelenül – írja a The Sun.