Egy 26 éves aucklandi lány elárulta, hogyan is éli az életét sugar babyként.

A 26 esztendős aucklandi lány, Brooke a DailyMailnek mesélte el, milyen is valójában sugar babynek lenni. Elárulta, hogy az emberek sokszor megbélyegzik őt, holott ő nem prostituált.

Ez egy óriási tévhit. Az embereknek tudniuk kellene, hogy nagy a különbség a prostituált és a sugar baby között. A klienseim sokszor nem is kérnek szexuális szolgáltatást, inkább csak a társaságomra vágynak. Csak úgy lefeküdni pénzért a pasikkal nem más, mint prostitúció.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Flashing back to a shoot I did with Danial Gowans ♥️ #RawImage #FuckYoPhotoshop

: Brookewestxx (@brookewestxx) által megosztott bejegyzés,

A lány elmesélte azt is, a legtöbb sugar daddyvel a sztriptízbárban találkozott, ahol ő is dolgozik. Ő maga dönti el, belemegy-e a kapcsolatba, vagy sem. Vannak olyan férfiak, akik követelőzőek, és csak mérgező kapcsolatba rángatnák a lányokat.

Mint mondja, először az anyagi helyzete és a kíváncsisága miatt vágott bele abba, hogy sugar baby legyen. Többféle pasival randizott már, de alapvetően egyikük sem volt öreg.

Hatalmas tévedésben vannak azok, akik azt hiszik, a sugar daddyk 80 éves bácsik. Szó sincs erről, többségük a 40-es éveiben járó jó kiállású férfi. Mindig figyelnek arra, mire is vágyom igazán. Megkapom tőlük a legújabb okostelefonokat, oda-vissza szóló repülőjegyeket szállással együtt, sőt még a francia bulldogomat is egy ilyen férfitól kaptam.”