Jobban és produktívabban végzik a munkájukat a dolgozók, ha boldogok, és az orgazmus bizony örömet okoz, ezért egy brit cég úgy döntött, extra szabadnapokat ad alkalmazottainak, melyet az orgazmus elérésével tölthetnek.

Az orgazmus örömet okoz, függetlenül attól, hogy partnerrel vagy maszturbálással éri el az ember. És az az alkalmazott, amelyik boldog, jobban és gyorsabban dolgozik. Erre jutott a LELO nevű brit cég kutatásában, amely során 2000 embert kérdeztek meg arról, mi okoz nekik örömet. A vállalat ezért úgy döntött, extra szabadnapokat ad a maszturbálásra dolgozóinak.

Szabadnapot kapnak a brit cég dolgozói, hogy maszturbáljanakForrás: Shutterstock

A válaszadók 78 százaléka az orgazmust jelölte meg a boldogság forrásaként, és 66 százalékuk produktívabbnak érzi magát a csúcs után, 40 százalékuk pedig azt vallotta, a kielégülés áldásos hatása 5 napon át is kitart. „A szexuális aktivitás és kielégülés egy olyan dolog, amit mi itt a LELO-nál alapvető emberi jognak tekintünk, és teljesen ingyenesnek. Ennek a kutatásnak az eredménye után örömmel jelentünk be egy új kezdeményezést, ami a brit munkatársaink számára lehetővé teszi, hogy évente négy napot kivegyenek önszeretésre. Reméljük, ezeket a napokat arra szánják a dolgozók, hogy bármit megtegyenek, ami örömmel tölti el őket” – mondta Rachael Nsofor, a LELO szóvivője. Érdemes tudni, hogy a LELO egyébként egy szexuális segédeszközöket forgalmazó vállalat, így nem csoda, hogy fontos nekik a kielégülés – írja a Mirror