Bármennyire is népszerű, előbb-utóbb a kutyapózra is rá lehet unni. Cikkünkben azonban most adunk 4 olyan tippet, amellyel ezt a pozitúrát is feldobhatod, és még élvezetesebbé teheted az együttlétet!

Lassíts 

A kutyapóz kétségtelenül nagyon szexi, és elkaphat a hév, hogy minél hamarabb a csúcsra jussatok, ugyanakkor hidd el, jobb, ha nem zavarjátok le olyan hamar az együttlétet. Lassítsatok! A nyers szenvedélyhez adjatok hozzá egy kis romantikát is: néha váltsatok át kanálpózba. 

Készülj fel az orgazmusra 

Állj ellen a kísértésnek, hogy már az első percekben elérjetek a csúcsra. Irányítsd te a párodat, mondd neki, hogy az elején legyenek finomak és lassúak a mozdulatai, hogy neked is legyen elég időd izgalomba jönni, és élvezni a szexet.

A kutyapóz is lehet még izgalmasabbForrás: Thinkstock

Ne feledd a szemkontaktust 

Bár kutyapózban meglehetősen nehéz szemkontaktust tartani a partnerünkkel, felpezsdíti a hangulatot, ha néha egy-egy lopott pillantást vettek egymásra. Szakemberek szerint a szemkontaktus kulcsfontosságú abban, hogy a szex intimebb legyen. 

Használj szexjátékot 

Növeli az esélyét annak, hogy a csúcsra juss, ha közben szexjátékokat is bevetsz. Vannak olyan segédeszközök, amelyek a csiklót izgatják, így nyugodtan alkalmazhatod akkor is, amikor a pasid hátulról hatol beléd - írja a DailyStar.