Louise öt éve házas, a szexuális élete teljesen jól működik a férjével, mégis mindennap maszturbál. Most elárulta, miért.

Loius öt éve ment hozzá szerelméhez, akivel a mai napig remekül működik a szex, ettől függetlenül a nő mégis minden este önkielégítést végez. Úgy véli, a maszturbálás kell ahhoz, hogy tökéletesen ki tudjon kapcsolni, és elengedje a napi problémákat.

A pénzügyi menedzserként dolgozó asszony a The Sunnak elmondta, a munkája rendkívül stresszes, és szüksége van egy olyan cselekvésre, amely teljesen ellazítja.

Munkaidőben rengeteg a dolgom, emellett van egy tinédzser lányom, szóval elég stresszes életet élek. Este viszont azt a pár percet csakis önmagamra szánom, ez a rövid idő csak a kényeztetésről szól."

A kép csak illusztrációForrás: Shutterstock

Míg más nő megiszik inkább egy pohár bort a nap végén, neki az iszogatás nem jött be, inkább az önkielégítést választotta, amely ma már a napi rutin részét képezi.

A férjem ott alszik mellettem, vagy csak nyomkodja az iPadjét. Van, hogy észre sem veszi, vagy pedig nem vesz róla tudomást."

Loius azt is elmondta, élvezi a szexet a férjével, ugyanakkor néha túl fáradt ahhoz, hogy együtt legyen élete párjával, ezért csak gyorsan magához nyúl, majd elalszik.