Valószínűleg nincs olyan ember, aki ne került volna még misszionárius pózba az ágyban. Ám egy idő után kicsit unalmassá válhat. Mutatunk 5 módot, hogy izgalmassá tudd tenni. 

Egy idő után unalmassá válhat a jól megszokott misszionárius póz, ám ettől nem kell róla lemondani. Van néhány remek módszer arra, hogy izgalmasabb legyen – írja a Daily Star. 

1. Elő a játékokkal 

Ne habozzatok, szerezzetek be néhány szexjátékot, amellyel a csiklót izgathatjátok, vagy akár anális örömökben is részetek lehet. Előtte azonban gondoskodjatok a megfelelő síkosításról. 

2. Bilincs 

Hagyd, hogy előbújjon belőled Christian Grey és szerezz be egy bilincset. Ha nem tudod mozgatni a kezeidet, még nagyobb lehet az izgalom.

Egy kis fantáziával izgalmasabb lehet a misszionárius pózForrás: Thinkstock

3. Ne feledkezz meg a csiklóról 

A misszionárius pózban sokan azt élvezik, hogy közel lehetnek a partnerhez, imádják, hogy egymáshoz dörzsölődik a két test. Ez még nagyobb orgazmust tud előidézni a hölgyeknek, ha a férfi figyel arra, hogy aktus közben megfelelő szögben hatoljon be, és így dörzsölje a csiklót is. 

4. Édes suttogás 

Suttogjatok egymás fülébe édes kis semmiségeket, vagy éppen a legmocskosabb fantáziákat, hogy még inkább forrjon a levegő. 

5. Ne bízd a partnerre 

A hölgyek hajlamosak lehetnek arra, hogy kicsit lusták legyenek a misszionárius póz során, ám ha ők is belevisznek egy kis mozgást, sokkal nagyobb lehet az élvezet.