Egy amerikai szextúrán vett részt egy írónő. Az út az egész életét megváltoztatta.

2015-ban az akkor 49 esztendős Stephanie arra eszmélt rá, hogy úgy érzi, minden szexuális vágy kiveszett belőle. Eldöntötte, túl fiatal még ehhez, ezért elutazott New Yorkba egy neves szexuálterapeutához. A szakember különös foglalkozásokat tart: kliensei egytől egyig meztelenek, őszintén vallanak szexualitásukról és közösen maszturbálnak.

A foglalkozások sokat segítettek Stephanie-nak, rájött, hogy számára nagyon fontos, hogy naponta juttassa magát a csúcsra. Ettől függetlenül úgy érezte, ennél neki több kell, még többet szeretne tanulni a testéről és nekivágott egy úgynevezett szextúrának.

A vadnyugati kaland során rengeteget tanult a kikötözős szexről és a dominák szextitkairól. Az egyik legizgalmasabb élménye mégis az volt, amikor meztelenül feküdt egy asztalon és 40 másik ember szeme láttára jutott el a csúcsra úgy, hogy a szexoktató rajta próbálta ki az új szexjátékokat.

Ez követően úgy döntött, befejezi körútját, hazamegy és otthon hasznosítja az addig megtanultakat. Azóta újra visszatért a libidója és most már párjával közösen kísérletezgetnek az ágyban. Szexuális életük most jobb, mint valaha – írja a The Sun.