Tizenegy évesen látott először erotikus tartalmat az online világban Alexander Rhodes, aki egyetemista korára már teljesen pornófüggő volt. Előfordult, hogy naponta 14-szer is maszturbált. Ma már annak szenteli az életét, hogy hasonló embereken segítsen, ehhez egy weboldalt is létrehozott. 

Ma már szinte korlátlan mennyiségben férhetünk hozzá erotikus tartalmakhoz az internet segítségével. Nem is sejtenénk, hogy ez mennyi emberben alakít ki függőséget. Ilyen volt Alexander Rhodes is, aki már 11 éves korában kapcsolatba került az online szexuális tartalmakkal. 

Sokan válnak pornófüggővéForrás: Thinkstock

A Nők Lapja Café cikke szerint a férfi egyetemista korára már naponta 14-szer maszturbált. Próbálta magát megtartóztatni, de nem ment, párkapcsolataiban nem volt sikeres. Miután lediplomázott, a Google külsős adatelemzőjeként helyezkedett el, majd megalapította a NoFat (Nincs maszturbálás) weboldalt. 

Később csak ezzel kezdett foglalkozni, hiszen látta, mennyi embernek segít a saját történetével. Az oldal pornóblokkoló applikációkat is ajánl, programokat szerveznek és mentor segítségét is igénybe lehet venni, aki segít a leszokásban.