Már több mint 10 éve hódol különös szexuális fétisnek Maggy BerLoon. A nő olyannyira odavan a léggömbökért, hogy az ágyba is magával viszi őket, ezt pedig a férje sem bánja. Most mindenkivel megosztotta, hogyan is történik egy olyan aktus, ahol a harmadik fél egy lufi. 

Nemcsak a munkája során találkozik léggömbökkel Maggy BerLoon, hanem a magánéletben is. A lufikat gyártó cég vezérigazgatója az ágyba is magával viszi kedvenceit. 

Már 10 éve a lufifétis rabja, ezt pedig a férje sem bánja. Azzal, hogy a nyilvánosság elé állt, szeretne más lufifetisisztákat támogatni - írja a Blikk

"Azt gondolom, hogy egy lufifetisiszta számára az anyag, a forma, a külső, a tapintás, a szín, a rugalmasság és az elektromosság mértéke a legizgatóbb, amit ez a rendkívül sebezhető tárgy képes adni" - idézi a nő szavait a lap. Mint mondta: izgató, amikor dörzsölgetik a lufit, valamint amikor vele vagy épp rajta szexelnek. Sőt: az a tudat a legizgatóbb, hogy bármikor kidurranhat. 

Sokszor meglepődnek különösnek mondható szokáson, de szeretné, ha egyre többen elfogadnák ezt. Férje is előszeretettel viszi be a léggömböket a hálószobába, hamarosan pedig gyermekük is születik.