A hírhedt szexszigetre sok férfi vágyik, de csak kevesek juthatnak el, hiszen igen drága. Idén azonban egy szerencsés ingyen belépőt nyert, és kiderült, hogy egy 16 éves fiú kapta meg ezt a lehetőséget. 

Nagyon sok férfi álma, hogy eljusson egyszer arra a titkos szexszigetre, ahol a csapból is alkohol folyik, szabadon lehet drogokat fogyasztani, és annyi szex áll a résztvevők rendelkezésére, amennyit csak akarnak. Természetesen emellett remek ételek, szabadtéri programok és bulik is várják a négynapos szexfesztivál résztvevőit, amelynek igen borsos ára van: átszámítva körülbelül 1,6 millió forint.

A Karib-tenger eldugott szigetén négynapos szexpartit rendeznek, egy 16 éves fiú ingyenjegyet nyertForrás: Vimeo/andrew mats

Nagyon kevesen engedhetik meg tehát maguknak a részvételt, de a szervezők most esélyt adtak egy férfinak ingyenesen a részvételre, ugyanis kisorsoltak egy jegyet azok között, akik a webshopon vásároltak valamit a termékeikből. A szerencsés nyertes pedig egy 16 éves fiú lett, aki felfedte kilétét: Brian odavan a boldogságtól. A szűz srác édesapja hitelkártyájával vásárolt – az engedélye nélkül –, és álmában sem gondolta volna, hogy ő lesz a szerencsés. Szülői beleegyezés kellett azonban ahhoz, hogy ilyen fiatalon részt vehessen az eseményen, és persze édesapja áldását adta a szexfesztiválra.

Brian és az édesapjaForrás: Matt Roper

Amikor elmondtam a szüleimnek, nagyon mérgesek voltak, de apukám utánanézett, és tetszett neki, amit látott” – mondta a fiú, akinek az édesanyja egyáltalán nem békélt meg a dologgal, a barátai viszont rendkívül irigyek rá. Szexelni akarok, életemben először. A szüzességem elvesztése nagyon fontos nekem az életem ebben a szakaszában. Próbáltam barátnőt találni a Tinderen, de nem volt bátorságom találkozni velük. Az iskolában megcsókoltam az egyik barátomat, de ő nem akart semmit tőlem” – mondta a The Sunnak Brian, akivel édesapja elbeszélgetett a szexről. A férfi szintén szívesen részt vett volna a kiránduláson, de ő nem mehet.