Hamarosan itt az új esztendő, mely lehetőséget ad arra, hogy olyan dolgokat próbáljunk ki, amelyeket eddig még soha. Ha szeretnéd a szexuális életedet is kissé felpezsdíteni, vesd be a következő szexpózokat!

Állva

Ha eddig szinte mindig csak ágyban csináltátok, érdemes ezen változtatni. Bár több munkával jár, főleg a férfi számára, mégis megéri felállni. Többféle variáció létezik erre, talán a legegyszerűbb, ha a férfi felemeli a nőt, ő pedig a partnere derekánál összekulcsolja a lábait. Így könnyebb lesz megtartani a nő testsúlyát és több mozgásra nyílik lehetőség.

Tengeri csillag

A tengeri csillag szexpóz során a férfi a hátán fekszik, majd a nő óvatosan az ölébe ül. Kissé hátradől, hátul megtámasztja kezeivel a testét, a lábait előrenyújtja és a férfi megfogja azokat. Ez a szexpóz nem ad túl nagy mozgásteret, de mély behatolást eredményez.

A tengeri csillag alakzatForrás: sexpositions.club

Ágyra hajolva

Ez a póz nagyon egyszerű, a nő az ágy széléhez áll és lehajol úgy, hogy a férfi hátulról könnyedén megközelíthesse. Igazán szexi ez a pozíció, a férfit már a látvány beindítja.

69-es oldalról

Olyan ez a póz, mint a klasszikus 69-es, annyi különbséggel, hogy itt a partnerek nem egymáson helyezkednek el, hanem oldalt fekve kényeztetik egymást orálisan.