Forró pillanatok a testre hulló vízzuhatag alatt: izgatóan hangzik, igaz? Sokaknak nem, ugyanis vannak, akik ki nem állhatják a zuhany alatti szexet. Most az is kiderül, hogy miért. 

Emlékezetes lehet egy zuhany alatti együttlét, ám nem feltétlenül a jó értelemben. Az Elite Daily most cikkében feltárta azokat a dolgokat, amik miatt kellemetlen, sőt veszélyes is lehet a fürdőszobai erotika. 

Csúszásveszély

Mindent beborít a tusfürdő, a sampon és a szappan. A forró pillanatokban nem feltétlenül figyelünk a biztonságra, így megnő a baleset esélye is. Könnyen beverheted a fejed, az arcod vagy bármidet, ha elcsúszol. 

Magasságkülönbség

Feltehetően a pár két tagja különböző magasságú. Ebből adódóan a nemi szerveik nem feltétlenül tudnak a legkönnyebben találkozni. A helyzet bonyolultságát fokozza még a szűk hely is. A cikk szerzője szerint nem elég megtalálni a megfelelő pozitúrát, még mozogni is kell, ami bizonyos magasságkülönbségnél már biztosan nem lehet élvezetes. 

A víz nem nedvesít

Sokan vélik úgy, hogy a víz pótolja azt a nedvességet, amit a női szervezet a szexuális együttlétek során termel, ám ez egyáltalán nem igaz. A víz lemossa a nedvességet, így a behatolás egyenesen fájdalmas is lehet. 

Nem mindenkinek kellemes a zuhany alatt szeretkezniForrás: Dreamstime

Az orális szex szinte lehetetlen

A cikk szerzője úgy véli, hogy a hölgyek számára kész pokol lehet, ha párjukat orálisan szeretnék kényeztetni, hacsak nincsenek acélból a térdeik. De még akkor is meg kell küzdeniük az arcukba ömlő vízzel, így levegőt venni is kínkeserves.

Valaki mindig fázik

Hacsak nem egy vízesés alatt estek egymásnak, elkerülhetetlen, hogy egyszerre csak egyetlen ember férjen el e vízsugár alatt. Természetesen aki ebből kimarad, az mindig fázik. Így az együttlét közben még arra is koncentrálnod kell, hogy valahogyan, egy ügyes manőver következtében újra és újra a zuhany alá kerülj. Nem valami kellemes.