Mészáros Dóra elárulta, hogyan lett belőle a diploma megszerzése után pornós, és miért vágott bele különböző erotikus munkákba.

Mészáros Dóra könyvtár–informatika szakon végzett, ma mégis erotikus munkákkal keresi a kenyerét. Az NLCafénak adott interjújában elmesélte, miért is választotta ezt az utat. Kiderült, hogy nagyon kellett neki a pénz, ezért vágott bele. Néhány év után azonban rájött, nem neki való a „fiús” pornó, és azóta csak nőkkel forgat felnőttfilmeket.

Volt egy-két fiús jelenet, amikor minden testrészemet használták. Nagyon rossz volt. Nem az volt a gond, hogy ne lettek volna kedvesek vagy udvariasak velem, egyszerűen én nem bírtam. Hazamentem, és azt gondoltam, hogy nincs az a pénz, hogy többet fiúkkal forgassak. Van, aki fizikailag alkalmas erre, ez adottság kérdése is. Sokan olyanokat tudnak megcsinálni, hogy csak nézek. Nekem fájt. És idegen volt. Rájöttem, hogy egy férfival való együttlét számomra túl intim, privát dolog. Így aztán maradtak a lányos filmek, amiket a mai napig csinálok. Teljesen más csajokkal dolgozni, abból nyugodtan haza tudok menni, nem érzem úgy, hogy megcsaltam a páromat, aki röhög, és csak annyit kérdez, hogy 'megint kit nyaltál ki'. De ez messze nem olyan, mint az, hogy egy forgatás alatt megdugnak öten.”

Dóra elmesélte, hogy édesapja már elhunyt akkor, amikor belevágott a pornózásba. Édesanyja, amikor megtudta lánya foglalkozását, sírva fakadt, végül azonban megbékélt vele.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szerintetek tenyleg a magyar lanyok a legszebbek? #lacelingerie #glamour

Dori Meszaros (@meszarosdora_playmate) által megosztott bejegyzés,

Ma már sztriptíztáncosként is dolgozik, különböző rendezvényekre hívják, szerepelt már idősek otthonában is. Azt mondja, sokan ribancnak nevezik, ő azonban már megtanulta, hogy ne foglalkozzon ezekkel a megjegyzésekkel.

K*rva az, aki pénzért b*szik. A pornó szerintem nem az. Mert tök más, amikor ott van egy stáb, kamerák, rendezők, a fiúnak meg ugyanúgy fizetnek. Nincs benne semmi intimitás. Persze, a legtöbbször hülyén érzed magad benne, mert csak meg vagy d*gva, de legalább létrehoztok valamit. Az én szememben az is k*rva, aki érdekből férjhez megy egy öreg milliomoshoz, de nem szerelmes belé. Mert honnan az a sok pénz egyébként? A luxuskocsi, a négymilliós óra, az LV-táska. Honnan? De valahol mindenki eladja magát. Ha pénzért megcsinálod azt, amitől amúgy hánysz, akkor k*rva vagy, mindegy, mi az.”