Manapság a legtöbb film és sorozat elképzelhetetlen erotikus, úgynevezett ágyjelenetek nélkül. De vajon a színésznek ez ugyanakkora öröm, mint a nézőknek? A kulisszatitkokról most Stohl András és Kovács Patrícia beszélt. 

Testdublőrt, nemiszerv-tapaszt, műizzadságot és fanszőrparókát is be kell vetniük olykor a színészeknek annak érdekében, hogy az ágyjelenet úgy sikerüljön, ahogyan azt a helyzet megkívánja. A Bors most Stohl Andrást és Kovács Patríciát faggatta a kulisszatitkokról. Stohlt a Válótársakban, Kovácsot pedig a Korhatáros szerelemben láthatták a nézők számos pikáns jelenetben.

Stohl Andrásnak nem okoz gondot, ha le kell dobnia a ruháitForrás: TV2

"Egy színésznek semmi öröm nincs a szexjelenetek forgatásában. Nem könnyű feladat, sem nekem, sem a partnernő számára" - mondta a lapnak Stohl András. Saját bevallása szerint nem okoz neki gondot a meztelenség. 

Kovács Patrícia elárulta: van olyan nap, hogy az összes ágyjelenetet egyszerre veszik fel, az pedig egy nap 12 óra szexet jelent. "De ez hozzátartozik a szakmánkhoz. Ha az ember eleget sportol, rendben van magával, akkor lenyeli ezt a békát" - mesélte a színésznő.

Kovács Patrícia a Korhatáros szerelemben számos pikáns jelenetben szerepeltForrás: Instagram / Kovács Patrícia

"Ebben semmi szexi nincs, mindenki zavarban van, a stáb is, mi is. Helyszínenként vesszük fel a jeleneteket. Ha ágyjelenet van, akkor bevilágítják az ágyat, és az összes jelenet lemegy egyben, csak a fehérneműt cseréljük. Legalább egy nap alatt túl vagyunk rajta" - folytatta Kovács Patrícia. Azt is elmondta: mindenki nagyon jól bánt vele ilyenkor, tudta, hogy annyit mutatnak majd meg, amennyi még a jó ízlés határain belül marad.