Az okos szexuális segédeszközöket gyártó Lovense egyik, ha nem a legnépszerűbb terméke a Lush névre keresztelt vibrotojás, amely hazánkban is számos hölgyet győzött már meg. Ideje volt hát, hogy mi is közelebbről megismerjük!

A Lovense Lush több szempontból is különleges megoldásnak számít: egyfelől egy olyan sokak által kedvelt játékszerről van szó, amely kifejlesztéséhez anno több mint 100 ezer dollárt dobtak össze a támogatók egy IndieGoGo kampány során, másfelől 2015-ös bemutatkozása óta a kapcsolódó okostelefonos applikációt folyamatosan fejleszti a gyártó, így mára egy végletekig kiforrott, ugyanakkor funkcióit tekintve rendkívül sokrétű segédeszközhöz juthatunk a Lush megvásárlásával.

A mindössze 63 gramm tömegű, teljes mértékben vízálló játékszer első pillantásra egy jól megtermett gésagolyónak tűnhet, azonban mi sokkal inkább ajánljuk előjátékhoz, mintsem edzőtársnak a Kegel-tornához (arra sokkal alkalmasabb a nemrégiben tesztelt Elvie Trainer). A megfelelő ingerek és reakciók kiváltásában nagy szerep hárul az erőteljes rezgőmotorra, amely a Lush vaskosabb végében kapott helyet, a vékonyabb szár viszont nem tartalmaz semmi ilyesmit, ezért csiklóizgatásra a termék csak korlátozott mértékben alkalmas. A rugalmas farkinca elsősorban antennaként funkcionál, amelynek köszönhetően még felhelyezett állapotban is 10–12 méterről vezérelhetjük az eszközt (Bluetooth üzemmódban), de természetesen használat után, a hüvelyből történő eltávolítás során is jó szolgálatot tesz majd.

Lovense LushForrás: erotikashow.hu

Tölteni a Lusht egy egyéni kialakítású, tű-USB kivitelű kábellel lehet, ami bár nem a legkényelmesebb megoldás, a szolid méret, illetve a vízállóság okán elfogadható kompromisszum. A beépített akku feltöltése nagyjából 2 órát vesz igénybe, amelyből fokozattól függően cirka másfél órás üzemidő hozható ki. Az akku töltöttsége egyébként magából a „Lovense Remote” applikációból is nyomon követhető, ami kiváló ötlet, hiszen így még bevetés előtt ellenőrizhető, hogy az aznapi játékhoz elegendő lelkesedés maradt-e még a kütyüben, vagy szükség van egy gyors feltöltésre az akció előtt. Apropó, applikáció: a játékszerhez történő kapcsolódáshoz ezúttal is egy Bluetooth 4.0 LE szabványt támogató készülékre lesz szükségetek, azonban az elmúlt másfél évben piacra dobott mobilok és tabletek zöme már ilyen, így várhatóan ezzel nem lesz gond. Mi egy Samsung és két Huawei modellel tettük próbára, mindháromhoz stabilan, bár nem túl gyorsan kapcsolódott a Lush. Az iPhone és iPad generációk természetesen szintén támogatva vannak iOS 9.0 szoftververziótól felfelé, ahogyan iWatchról is vezérelhető az eszköz, mi azonban az Androidon elérhető legfrissebb változat képességeiről számolunk be nektek a továbbiakban.

A program részletesebb ismertetését ezúttal elhagynánk, hiszen a Lovense Osci tesztjében már tüzetesen bemutattuk nektek, de néhány szóban azért összefoglaljuk a lehetőségeket.

A segítségével vezérelhetjük játszótársunkat az ágy mellől vagy épp az internet (és egy Lovense account) bevonásával a világ másik végéből, egyéni rezgőmintákat alkothatunk, oszthatunk meg és tölthetünk le, ébresztést állíthatunk be (!), cseveghetünk és videochatelhetünk, stb.

Az applikáció segítségével vezérelhetjük játszótársunkat az ágy mellől vagy épp az internet bevonásával a világ másik végébőlForrás: erotikashow.hu

Mókás lehetőség, bár tényleg inkább csak poénnak fogható fel a „Sound” menüpont alatt rejtőző funkció, amely a telefonunk mikrofonján keresztül a környezeti hangok alapján állít elő egy rezgőmintát és közvetíti azt a Lush felé. Egy fokkal használhatóbb ötletet rejt a „Music” gomb, amely nevéhez méltóan zeneszámokat képes lejátszani, és ritmusra rezegtetni a telefonunkhoz csatlakoztatott segédeszközt. Jópofa, hogy nemcsak a készüléken található zenék közül választhatunk, hanem Spotify Prémium fiók megléte esetén akár teljes lejátszási listákat is betölthetünk a programba, így egész este szólhat a TOP 100! Kipróbáltuk, jelentjük, működik, bár a fiókok összekapcsolása csak harmadjára sikerült, azóta viszont stabilan megy, ha kell. Egyszóval, hasznos és kevésbé hasznos funkciókból sincs hiány az applikációan, emellett – sok nevenincs gyártóval szemben – a privát szféránk védelmével kapcsolatban sem kell aggódnunk, hiszen a Lovense – köszönhetően néhány vetélytárs korábbi botlásának – kiemelt szempontként kezeli az adatvédelmet (titkosított kommunikáció a vállalat szerverei és a játékok között, például).

Persze, mit sem ér az egész, ha maga a gyártó is gyűjthet információt a használati szokásainkról, a Lovense azonban lehetőséget ad az anonim statisztikai adatok küldésének teljes tiltására, amelyet az alkalmazás opciói között találunk, és ajánljuk, hogy éljetek is ezzel a biztonság kedvéért. Ugyanitt akár biztonsági kóddal is levédhetjük az app indítását, amely külön jó pont, pláne, ha kisgyermek is található a családban. Attól persze enélkül sem kell tartanunk, hogy a lurkó vagy épp valamelyik szomszédunk egy csendes nyári éjszakán az összes éjjeli szekrényben heverő kütyünket beizzítja majd távolról, hiszen a segédeszköz csak bekapcsolt állapotban és csak a párosítás idejére látható a telefonok számára, amint kapcsolódott egy mobilhoz / tablethez, a következő indításig nem létesíthető vele újabb kapcsolat.

A „Music” gomb zeneszámokat képes lejátszani, és ritmusra rezegtetni a telefonunkhoz csatlakoztatott segédeszköztForrás: erotikashow.hu

Most, hogy alaposan átrágtuk a szoftveres háttérben rejlő lehetőségeket, következzen Dóri, aki azt is elárulja, milyen az élet a Lushsal a mindennapokban...

Be kell vallanom nektek valamit: kezdetben nem annyira (na jó, egyáltalán nem) rajongtam az ilyen telefonnal kapcsolgatható cuccokért, mert túl bonyolult volt az egész, és amúgy is sokkal egyszerűbbnek tűnt mindent néhány gombbal bekapcsolni és használni, mint párosítgatni, nyomkodni, idegeskedni, hogy miért nem megy, satöbbi. Talán az Elvie volt az első olyan játékom, amire azt mondtam, hogy oké, ez tényleg jó, könnyen használható az egész, a szőke fejemnek se bonyolult, és tud olyat, amihez valóban jól jön a telefon. A Lovense appját próbálgatva ugyanezt érzem, mert ebben is annyi a lehetőség, annyi az extra funkció, hogy tényleg van értelme a telefonomhoz nyúlni játszadozás közben. Szerencsére nem muszáj, mert egyetlen gomb azért maradt magán a huncut cuccon is, bár azzal igazából csak bekapcsolni tudom, na meg az alapfunkciókat váltani, de ezt is csak azelőtt, mielőtt magamba csúsztatom, hiszen a gomb vicces módon a punciba kerülő részre került, szóval kapcsolgatni használat közben finoman szólva is érdekes! Ha másért nem, már ezért megéri az applikációt használni, de persze ha a párunkat is be akarjuk vonni a játékba, nincs is más választásunk, a távirányításhoz mindenképp kell egy mobil.

Ami a formát illeti, hát az nagyon cuki! A rózsaszín talán sokaknak túl kislányos, de nekem még mindig bejön, a borítás pedig pont olyan puha és selymes, mint az Oscinál volt, egyszerűen nem lehet rá rosszat mondani, maximálisan minőségi. Ami nekem nagyon fontos volt, hogy a Lush nem túl nagy és nem is igazán nehéz, a csepp formája miatt pedig „viselés” közben sem kényelmetlen. A legvastagabb rész 3,8 centiméter, ami még szűkebb adottságokkal sem vészes, sőt, igazából ha egyszer bemegy, akkor nagyon kényelmesen helyezkedik el, kiesni nem akar, még sétálva sem...

A Lush nem túl nagy és nem is igazán nehéz, a csepp formája miatt pedig „viselés” közben sem kényelmetlenForrás: erotikashow.hu

A próba és a hecc kedvéért dolgozni is bementem az egyik nap vele, és én lepődtem meg a legjobban, de ülni is könnyedén tudtam, nem volt kellemetlen vagy feszítő az érzés.

Ami persze picit furcsa, hogy a farkinca mindig kilóg, amit valahova rakni kell, de ez is maximum nagyon szűk farmerben zavaró.

Ha bekapcsoljuk a kis drágaságot, a legenyhébb fokozaton maximum a rezgése árulja majd el, mert hallani nemhogy más, de még mi sem fogjuk. Direkt kipróbáltam, Krisztián sem vette észre, pontosabban a hangját nem vette észre, de a fészkelődésem és a füleim pirosodása persze lebuktatott idővel. Ha a legerősebb fokozaton használod, az azért már kihallatszik a combok közül, még ha szorítod is, de ilyet úgyis csak otthon fogsz csinálni, ez a játék ugyanis nemcsak okos, hanem erős is. Méghozzá NAGYON erős! Lehet, hogy más nem lesz ennyire szerencsés, de az a pici dudor a behelyezhető részen nálam éppen jó helyre kerül, ha kicsit előre dőlve, mondjuk az íróasztal előtt ülök, szóval ha csak annyi a cél, hogy picit felhúzzam magam, nem is kell több a középső fokozatnál. Ha együtt játszunk, Krisztián persze nem szokott kímélni, de erre nem árt vigyázni, mert ha hozzám hasonlóan

fogékonyak vagytok a hüvelyi orgazmusra, okozhat majd meglepetést a Lush, és megeshet, hogy előjátékból egycsapásra végjátékba csap át a próba!

Kiegyenesedett testhelyzetben, mondjuk sétálás közben már nem ennyire direkt a rezgése, de az talán nem is baj, hogy ilyenkor nem tör rám az orgazmus, a kellemes bizsergés viszont szerencsére megmarad. Lássuk be, sokkal izgalmasabb úgy a hétvégi nagybevásárlás, ha a párod időnként „megcsörget”. (Csak nehogy becsipogjatok kifelé menet az üzletből, én azért picit aggódtam emiatt...)

A legenyhébb fokozaton maximum a rezgése árulja majd el, mert hallani nemhogy más, de még mi sem fogjukForrás: erotikashow.hu

Végszó. Habár az ünnepi időszak már véget ért, hamarosan nyakunkon a Valentin-nap, így a jól bevált rózsa/bonbon/vacsi/mozi/fehérnemű kombináción átlendülve mindenképp érdemes fontolóra venni a Lusht is mint ajándékot. Bevállalós hölgyeknek és uraknak kötelező vétel, mindenki másnak pedig erősen ajánlott! Fontos megjegyezni, hogy a Lovense férfiak számára is kínál segédeszközöket, például a „Max” névre keresztelt maszturbátort, amellyel a Lush és az Osci is szinkronba hozható az interneten keresztül, így ugyanazokat az ingereket a nő és a férfi is azonos pillanatban élheti át, teljesen új lehetőséget adva ezzel a távkapcsolatban élők... hmmm... kezébe.

A Lovense Lusht az Erotikashow.hu webáruháztól kaptuk tesztelésre, amelyet ezúton is köszönünk.