A brit Sarah Forsyth reményekkel telve érkezett Amszterdamba, munkát akart vállalni, de ehelyett elrabolták és szexrabszolgaságra kényszerítették.

A most 42 éves Sarah Forsyth érzelmes interjúban vallott élete legsötétebb időszakáról: 19 éves volt, amikor elrabolták és szexrabszolgaságra kényszerítették Amszterdam vörös lámpás negyedében. A brit nőnek akár 20 férfival is le kellett feküdnie egy este, de nem ez volt a legborzalmasabb, amit átélt: látta, ahogy kivégeznek egy thai lányt.

A brit nőnek végig kellett néznie egy lány kivégzését – Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

A feje felrobbant. A golyó szó szerint letépte a fél arcát. Majd a lábam mellett esett össze. Aztán láttam csak meg a kamerák kis piros fényeit, és rájöttem, hogy a kivégzését videóra vették”– mondta Sarah, aki sosem szabadult meg ezektől a képektől: álmaiban kísértették őt ezek a jelenetek.
A nő azért utazott Amszterdamba, mert látott egy újsághirdetést, amelyben szakképzett óvónőket kerestek, de rászedték. Már a repülőtéren pisztolyt szegeztek rá, nem sokkal később a bordélyházban volt, ahol a lányok maroknyi cukrokon éltek. Sarah 1997-ben szökött meg, és segített, hogy elfogják az emberkereskedőket, köztük azt a férfit, John Reece-t, aki tőrbe csalta őt, és pisztolyt szorított a fejéhez a reptéren – írja a The Sun.