Tartozásai miatt kényszerült arra, hogy sztriptíztáncosnak álljon a ma már népszerű vegán blogger. 

Sötét titkokat őrizgetett a Banana Girl néven híressé vált vegán blogger. Kiderült, hogy volt az életének egy nehéz időszaka, és hogy fent tudjon maradni, sztriptíztáncosnak állt. Komoly adóssága volt ugyanis, az egyik ismerőse pedig nagyon jól keresett a táncolással, így úgy döntött, kipróbálja.

Sztriptízelt a híres vegán bloggerForrás: Instagram/Freelee

„Az ismerősöm azt mondta, lehet, hogy meztelenül is táncolnom kell majd, ha valaki ezért fizet, én meg csak arra tudtam gondolni, hogy úristen, meztelenül?” – írta Banana Girl könyvében. Egy félórás fellépésért 300 dollárt – kb. 80 ezer forint – kapott, és rá kellet vennie a férfiakat arra, hogy minél többet fogyasszanak, mivel minél ittasabbak voltak, annál lazábban bántak a pénzükkel. Az első férfi mély nyomot hagyott benne.

„Ahogy rám nézett, attól úgy éreztem magam, mintha egy tárgy lennék, és számára az is voltam, egy szexuális tárgy, amit használ, majd eldob” mondta. Miután megállapodtak egy árban, bementek egy privát szobába, és a lány elkezdett vetkőzni. „Nem akartam szexi lenni, nem akartam ennyit odaadni magamból, csak a pénzét akartam. Ki akartam fizetni a tartozásomat. Úgy éreztem magam, mintha szemét lennék, így néhány perc múlva abbahagytam a táncolást” – árulta el a blogger.