Egy fiatal nő betévedt egy elit szexpartira, ahol a nők kielégülése az első. Beszámolt a tapasztalatairól. 

Az Emma Sayle által alapított luxuspartik a női élvezeteket helyezik középpontba. Itt a férfiaknak úriembereknek kell maradniuk, a nők viszont azt tehetik, amire csak vágynak. Ez az első olyan szexklub, ahol kimondottan a hölgyek vannak fókuszban, és bizony nagy rá a kereslet. A hedonista bulikon bármi megtörténhet, hiszen éppen azért jöttek létre, hogy valóra váljanak a legvadabb álmok is.
Nemrégiben egy hölgy beszámolt az élményről, és habár eleinte elég lagymatagnak tűnt a buli, egyik pillanatról a másikra igazi orgiába csapott át.

Elit szexparti, ahol a nők vágyai az elsők – Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

A tisztes üzletemberek és elegáns hölgyek kivetkőztek magukból, vagy inkább megmutatták igazi énjüket. A fiatal nő egyszer csak arra lett figyelmes, hogy körülötte mindenki meztelen, és két nő egymást elégíti ki a kanapén az egyik oldalán, a másikon pedig egy nő dolgozik a párján. A szobákban egymással összegabalyodott párokat látott, mindenhol izzott a vágy, miközben folyt a drága pezsgő. Persze az ilyen vad élménynek meg is kérik az árát, de innen mindenki elégedetten távozik – írja a Ripost.