Szinte nincs olyan pár, aki ne alkalmazná együttléteik során a misszionárius pózt. Még a legbevállalósabbak is áldoznak néha a kényelem oltárán. Ám ezt a pozitúrát is izgalmasabbá lehet tenni. 

Sokan unalmasnak tartják a misszionárius pózt, pedig egy kis csavarral ebbe is csempészhetünk némi izgalmat. Néhány trükk bevetésével garantált a siker. 

A nő sem lehet lusta 

Attól, hogy a férfi van fölül, nem csak neki kell "dolgoznia". Ha egy kis mozgást a nő is belevisz, garantáltan nagyobb lesz az élvezet. Még egy plusztrükk: ha egy párnát teszünk a nő csípője alá, még mélyebb lehet a behatolás. 

Akár apró suttogásokkal, szemkontaktussal is fel lehet kavarni az állóvizetForrás: Thinkstock

Bokafogás 

Ha a nő felemeli mindkét lábát kinyújtott helyzetben, a férfi összefogja a bokáit, olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerül, amely mindkét fél számára izgató lehet. Itt a férfinak kell úgy mozognia, hogy az mindkét fél számára gyönyörteli legyen.  

A csikló izgatása 

Ebben a pozícióban sem szabad megfeledkezni a csikló izgatásáról. Erre például remek módszer, ha a nő felemeli az egyik lábát, a csípőjét pedig enyhén elfordítja. Így a férfi olyan szögben fér hozzá, amely különösen élvezetes.