A nők ugyanúgy élvezik az orgazmust, mint a férfiak, a jóból pedig jobb a több. Miért elégednénk meg tehát egyetlen orgazmussal, ha azt követheti egy másik is? Néhány férfi elárulta, hogyan sikerült többször is a csúcsra repíteniük kedvesüket, és nem tartották magukban a titkot. Íme, a tippjeik.

Ügyelj a légzésre és az intenzitásra Adam az első orgazmusig 95%-ban csak a partnerére koncentrál. Azt vallja, hogy a tempó változtatása, az együttlét hosszúsága, a pozíciók cseréjével lehet többszörös orgazmust elérni. Persze az időzítés is fontos. „A rossz pillanatban bekövetkezett változtatások lelombozók lehetnek" – állítja Adam. 

Vibrátor a hálószobában Mike és a barátnője játékszerek nélkül is jól érzik magukat, de néha nem árt feldobni a hangulatot, ezért használnak olykor vibrátort az együttléteik során. „A csiklóját izgatom vibrátorral, mert így sokkal intenzívebb az élmény. Akkor is használom, amikor éppen benne vagyok, így kap egy kis extra stimulációt" – mondta Mike.

Így okozhatsz többszörös orgazmustForrás: Shutterstock

Suttogjunk piszkos szavakat Szeretem a partneremet mentálisan is felizgatni, mielőtt még hozzáérnék. A szex és az orgazmus körülbelül kétharmada mentális folyamat. Azt hiszem, hogy a többszörös orgazmus titka, hogy még azelőtt felizgassam, mielőtt hozzáérnék" – állítja Sean, aki elsuttogja partnerének, mi jár a fejében, és mit szeretne csinálni vele az ágyban függetlenül attól, hogy utána valójában megtörténnek-e ezek a dolgok. 

Hallgass a hangjukra Ha a barátnőm hangosan nyögdécsel vagy izzad, szaporán lélegzik, amikor csinálok valamit, akkor tudom, hogy továbbra is azt kell csinálnom. Ilyenkor a legrosszabb, amit tehetsz, ha megállsz. Ne legyél olyan fickó. Folytasd, és csináld újra meg újra" – tanácsolja Mark.

Figyelj a csiklóra „Ne tapadj rá, és gondold azt, hogy ennyi az egész. Többet akar. Észrevettem, hogy a barátnőm egyből elélvez, ha benne vagyok, és közben simogatom, masszírozom a csiklóját. Ha szex közben ezt csinálom, többször is elélvez" – javasolja Joe.