Három nő vallott arról, mit éreznek akkor, amikor a mellbimbójukat stimulálva jutnak el az orgazmusig.

Emlékszem, a családdal épp nyaraltunk, és volt a szobámban tévé: pornó ment rajta. Gondoltam, kipróbálom a látottakat, és rájöttem, hogy élvezem. Persze több idő kell az orgazmus eléréséhez, ha a mellbimbóval játszadozom, de megéri kitartónak lenni. Előjátéknak sem rossz, gyakran rábeszélem a pasimat, hogy nézze, hogyan csinálom. Ezzel őt is beindítom. Először ruhán keresztül csinálom, majd leveszem a felsőt. Nagyjából tíz perc múlva elkezdem a csiklómat is izgatni, és 2-3 percen belül jön az orgazmus."

A mellbimbóorgazmus felejthetetlen - állítják azok, akik már átéltékForrás: Shutterstock

 „Az előjáték során tapasztaltam meg, a legelső pasimmal. Kissé tapasztalatlanok voltunk mind a ketten, így elég sok időt szántunk arra, hogy felfedezzük a testünket. A mellbimbóorgazmus más, mint a vaginális. Nem olyan hosszú, inkább éles és rövid, de ugyanolyan jó érzés.

„A pasim a szokásosnál tovább kényeztette a mellbimbóimat, akkor éltem át először. Az elején kissé unalmas volt, de aztán elképesztően jó érzés volt. Azóta rájöttem, hogy csak úgy tudom ezt átélni, ha teljesen ellazítom magam. Ráadásul magamnak hiába próbáltam, csak akkor élem meg az orgazmust, ha a pasim csinálja" – írja a Men's Health.