Rengetegen találgatták már, hogy valójában milyen természetű kapcsolat volt Adolf Hitler és Eva Braun között. Úgy tűnik, az most kiderült, hogy szexuális viszony soha nem alakulhatott ki közöttük, hiszen a nő egy egészségügyi rendellenességgel küzdött. 

Adolf Hitler és Eva Braun kapcsolata már legendás. Számos kutatója akadt már az ő szerelmüknek, barátságuknak. Thomas Lundmark professzor életrajzi könyvet is írt a titokzatos nőről, aki rajongott a Führerért. 

A kutató szerint Eva Braun bizonyára Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser-szindrómában szenvedett. Ez a méh teljes, a vagina teljes vagy részleges hiányát jelenti. Tovább erősíti ezt az információt az is, hogy amikor Eva Braun Rómába utazott, állítólag bevallotta a tolmácsának, Eugen Dollmannek, hogy soha nem volt szexuális kapcsolata Hitlerrel - írja a Daily Star

Adolf Hitler és Eva BraunForrás: Bundesarchiv/O.Ang.

A férfi emlékirataiban azt is leírta, hogy Hitler bevallotta, hogy csak Németországot szereti, továbbá hogy a fizikai kontaktus beszennyezte volna a Führer szentnek tartott küldetését. A professzor szerint nincs értelme kétségbe vonni Dollman szavait. Talán ezt támaszthatja alá az is, hogy Hitler végakaratában "hűséges barátnak" nevezi Eva Braunt.