A színészek pucér jelenetei alapján állított össze egy meglehetősen zavarba ejtő listát a Mr. Man weboldal. Azt vette górcső alá, hogy melyik férfi színésznek lehet a legkisebb és a legnagyobb pénisze. 

Úgy tűnik, még a hímvesszőjük mérete sem maradhat titokban a hollywoodi hírességeknek. Most a Mr. Man nevű weboldal egy meglehetősen zavarba ejtő grafikont készített arról, ki mekkora adottságokkal bír. 

És hogy mi alapján dőlt el a rangsor? Nyilván nem bújt el a zuhanyfüggöny mögött. A színészek pucér jeleneteit vette górcső alá, hogy megszülessen a rangsor. Összesen 8000 jelenet alapján jött össze a végleges lista. Azt ugyan nem tudni, hogy az időjárási viszonyokat és más egyéb tényezőket is figyelembe vettek-e, de valószínűleg nem. 

Az így megszületett listán láthatjuk, hogy a grafikon kisebbik végén Terrence Howard, Dennis Hopper és Eric Balfour látható. De sokak meglepetésére a sereghajtók között szerepel Jude Law és Leonardo DiCaprio is - írja a The Sun

A lista tetején, vagyis a méretes adottságúak között Michael Fassbender tört az élre, maga mögé utasítva Liam Neesont és Jason Segelt. De előkelő helyen végzett például Ben Affleck és Robert De Niro is.

Grafikonon mutatják be, kinek van a legkisebb pénisze HollywoodbanForrás: www.mrman.com