A legtöbben csak nehezen mesélnek a szexuális fantáziájukról, ám egy új kutatás most 4175 férfivel és nővel töltetett ki egy 350 kérdésből álló kérdőívet. Így megtudhatjuk, hogy milyen különbségek vannak nők és férfiak álomképei között. 

A hármas szex, a csoportos szex és a BDSM is népszerű fantáziaképek – derült ki Justin Lehmiller szociálpszichológus felméréséből, amelyhez 4175 férfivel és nővel töltetett ki egy 350 kérdésből álló kérdőívet. 

Az eredmény az lett, hogy a férfiak és nők szexuális fantáziái között nincsenek is olyan óriási különbségek – szemlézte a kutatást a Szeretlek Magyarország. Az említett hármas vagy csoportos szexről például a férfiak 97, a nők 85 százaléka fantáziál. 

A tengerparti szex népszerű fantáziaForrás: Shutterstock

A nők azonban többször fantáziálnak az azonos nemű partnerrel való szexről, mint a férfiak. És arra is többet gondolnak a hölgyek, hogy nyilvános helyen szeretkeznek, ahol esetleg rajtakaphatják őket. A legnépszerűbb helyszínek az iroda, a lift vagy a park. Az egyik legnépszerűbb fantázia volt a tengerparti szex, ám akik már kipróbálták, elmondták, hogy alulmúlta a képzeletüket. A homok és a víz miatt pedig könnyen meg is fertőződhetünk.