Egy, a neve elhallgatását kérő újságíró betekintett a titkos erotikus parti pillanataiba, ahová az elit és a sztárok kapnak belépési jogot.

A férfiak szmokingot viselnek, a nők magas sarkút, fehérneműt és természetesen combfixet: ez a Snctm elnevezésű exkluzív szexparti dress code-ja. Itt mindenki vonzó és mindenki maszkot visel. 

Ilyen az elit szexklub (18+)Forrás: snctm.com

A klub alapítója Damon Lawner, aki a tönkrement házassága után kezdett bele a partik szervezésébe, és sikeres vállalkozást épített. A férfiak számára egy alkalom 1800 dollárba - 289 ezer forint - kerül, 10 ezer - 2 millió 730 ezer forint - az egyéves tagság, míg az egy életre szóló belépési jogért 75 ezer dollárt - 20 millió forint - kell fizetni. A nők számára ingyenes a belépés, de csak akkor, ha elég dögösek. A bulikat mindig más helyszínen tartják, így emelve a titokzatosságot és exkluzivitást.

A helyszínre belépve két félmeztelen lány fogadja a vendégeket, természetesen maszkban. Az ott lévő női vendégek többsége szereti a szexuális kalandokat, vannak köztük orvosok, ügyvédek, modellek, háziasszonyok és brókerek is. „Ha egyvalamit kéne kiemelnem, amit megtanultam ebből a partiból, akkor az az, hogy a Snctm tagjai nagyon tudják, hogyan kell bulizni. Szóval, ha van egy pár felesleges ezresed arra, hogy részt vegyél ezen a szexi estén, akkor már akár New Yorkban, Cannes-ban vagy Moszkvában is megteheted" – idézte az újságíró élményét a Cosmopolitan.