Romantikus, heves és szenvedélyes – így képzeli el mindenki a szexet, de a legkevesebbszer sikerül ezt megvalósítani. Sokszor tarkítják az együttléteket kínos szituációk, ha egyáltalán eljutnak odáig a felek, és nem zavarja meg őket már az elején valami. Íme, néhány vallomás a legkínosabb dolgokról, amik szex közben történtek.

Csuklásroham "Éppen hátulról tettem magamévá a lányt, amikor a semmiből rám tört a csuklás. Előtte minden szuperül alakult. Rá voltunk egymásra kattanva, klassz volt az este, izgalmas előjáték, erre a legszenvedélyesebb pillanatban csuklottam kettőt.  Aztán hármat. Aztán még többet, és rájöttem, hogy ennek bizony nem lesz vége. Jót nevettünk mindketten, és utána együtt is jártunk egy darabig, de azért néhány percig azt hittem, megnyílik alattam a föld. Kicsit sem férfias az első szex során csuklásrohamot kapni..." – osztotta meg a 32 éves Dávid a Riposttal.

A csuklás nem túl szexi - Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

Az a fránya óvszer "Hiába múltam el 30 éves, még életemben egyszer sem volt szükség rá, hogy én húzzak fel egy férfira óvszert. Valahogy mindig megoldották ezt maguk. Az aktuális randipartnerem viszont a kezembe nyomta a tasakot, úgyhogy muszáj volt valamit rögtönöznöm. Próbáltam finoman, de úgy nem sikerült. Aztán kicsit szétfeszítettem az anyagot, hátha könnyebb lesz a dolog, de erre fogta magát a gumi, és kilőtt  a kezemből, konkrétan a plafonra, ahonnan visszapattant. Aznap este már lőttek a hangulatnak. De cserébe jót boroztunk" – mesélte a 34 éves Nóra. 

Fontos a frizura "Tudtam, hogy nem egy észlénnyel van dolgom, amikor randira hívtam a lányt, de mentségemre szóljon, hogy tényleg nagyon jól nézett ki, én pedig pasiból vagyok. Megérkezett a romkocsmába, miniszoknya, combcsizma, tuti haj, minden nagyon egyben volt rajta. Nem is vacakoltunk sokáig, néhány pohár után felmentünk hozzám. Nem vagyok egy állat, de szeretem, ha elengedjük magunkat szex közben. Csakhogy amikor bele akartam túrni a hajába, szó szerint elkezdett hisztizni.  Felült az ágyban, és azon őrjöngött, hogy ezt hogyan képzelem, amikor neki ez egy vagyonba kerül, és a póthajak is csilliárdot érnek, és figyeljek már a másik értékeire satöbbi. Ezen a ponton inkább rágyújtottam egy cigire, és udvariasan társalogtam, amíg összeszedte a cuccait" – árulta el a 37 éves István. 

A kutya sem akart kimaradni a buliból "Sokadik randink volt a fickóval. Már volt köztünk szex is, első két alkalommal nálam, aztán harmadszor pedig nála. Legalábbis úgy terveztük. Csakhogy a legütősebb pillanatokban megjelent az ágyban az amúgy nagyon cuki keverék kutyája. Először ugrálni kezdett körülöttünk, akkor lezavartuk, és folytattuk. De nem tágított. Utána visszajött az ágyba, és nyalogatni kezdte a hátam. Na itt már kicsit kiakadtam.  Megint lekergettük. A vége az lett, hogy valószínűleg érezte a furcsa energiákat, mert rámászott a hátamra, mikor én voltam felül. Itt döntöttem úgy, hogy vagy kizárjuk a szobából a kutyust, vagy inkább nézzünk meg valami filmet. Kizártuk. És be is fejeztük később, amit félbehagytunk. De kellett egy óra, mire újra rá tudtunk hangolódni" – mondta a 24 éves Ivett.