Meghökkentő történettel állt elő egy nő, aki azt állítja, amikor 15 éves volt, látta szüleit egy amatőr pornófilmben, amelyet valószínűleg ők maguk rögzítettek. 

Mélyen eltemette magában a megrázó emléket, és senkinek sem beszélt a történtekről mindeddig az a nő, aki most elmesélte: 15 éves korában pornófelvételen látta a szüleit. 

Még tinédzserként hazaküldték az iskolából, mert rosszul lett. Bement szülei hálószobájába, ahol a szekrény hátsó részében talált egy VHS kazettát. Remélve, hogy pornó lesz, betette a videolejátszóba. 

„A kezdőképen egy kanapé volt látható” – idézi a nő szavait a Mirror. Ismerősnek tűnt neki a helyszín, de ebbe nem gondolt bele igazán. A férfi a kamera mögül elindult a kanapé felé, ahol már ott feküdt a nő, azaz az édesanyja. Majd ezután misszionárius pózban kezdtek szexelni. 

Pornófilmben látta szüleit a fiatal lányForrás: Shutterstock

„Ez volt a legkevésbé érzéki pornó, amit addig láttam. És bár nem volt túl sok összehasonlítási alapom, tudtam, hogy amatőr munka” – folytatta. Majd amikor a férfi felegyenesedett, felismerte, hogy valójában a szülei vannak a szalagon. 

„Soha nem futottam olyan gyorsan a videóhoz, hogy leállítsam a felvételt” – emlékezett vissza. Úgy érezte, hogy a lábai zseléből vannak, de meg tudta állítani a videót. Évekig titkolta a különös történetet, de most a bátyjának és a nyilvánosságnak is elmesélte.