Egyáltalán nem volt orgazmusa az egygyermekes anyukának, de megtalálta a módját, hogy ezen változtasson, eredményesen. A rekordja 30 orgazmus 2 óra alatt. 

Az egygyermekes anyukának, Jessicának a szakadék szélén állt a házassága, amikor úgy döntött, elkezd egy szexualitással kapcsolatos tanfolyamot. „Egyáltalán nem akartam szexelni, és rájöttem, hogy nem is szoktunk már ölelkezni. Nem volt libidóm, próbáltam erőltetni" – számolt be az anyuka arról, milyen helyzetben volt, amikor úgy döntött, ezen változtatni kell.

30 orgazmus élt át a nő - Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

Így talált rá a kurzusra, amely a nőket a saját orgazmusukra is megtanítja amellett, hogy a férfiak kielégítésére is ad tippeket. Az erotikus házi feladatok végzése alatt pedig olyat tapasztalt, amilyet még sosem – írja a The Sun. „A rekordom a kétórás maszturbálás alatt 30 orgazmus" – mondta a nő, akinek azelőtt nem volt része a csúcsra jutás élményében. A kurzus alatt szexuális játékszerekről is tanultak, Jessica pedig jobban érzi magát most, mint valaha. „Lenyűgözőnek érzem magam, elkezdtem érezni a szexuális energiát" – mondta.