Sokan szeretnek kísérletezni a hálószobában, és most nem a lakberendezésre gondolunk. Az intim pillanatok megfűszerezésekor jó alkalom nyílik arra, hogy új szexpózokat próbáljunk ki. Léteznek azonban olyan pozitúrák, amelyek igencsak extrémek, és csak a legrátermettebbeknek ajánljuk. 

Ha szeretnél egy kis színt vinni a szexuális életetekbe, nem kell nagy dolgokra gondolnod. Ám ha mégis valamilyen extrém új pózra vágysz, arra is tudunk mutatni néhány tippet. Hangsúlyozandó: csak a legbátrabbaknak és legrátermettebbeknek ajánljuk, mivel ha nem vigyázunk, könnyen csúnya esés lehet a vége. Bevalljuk, nem tudjuk, mekkora az élvezeti faktora ezeknek a pózoknak. 

Ha a láb már uncsi, állj a kezedre

Ebben a pózban bár a nő dolgozik, inkább a férfinak kell erőt kifejtenie. A póz kitalálója valamiért izgatónak találta azt, ha a férfi kézen áll, miközben orálisan kényeztetik.

 

Izgató lehet a kézenállásForrás: Sexpositions.club

Ehhez lépcső is kell

Az előzőtől eltérően most a nőnek kell háttal kézen állni a párjának. Ehhez azonban lépcsőre is szükség van, hogy egy szinten legyenek a nemi szervek. Természetesen ez kizárólag akkor végezhető, ha található lépcső a lakásban, a lépcsőházat ne vegyük igénybe! A sámlit sem javasolnánk, túl ingatag. 

A férfinak tartania kell a nőt, nehogy baleset legyen a végeForrás: Sexpositions.club

Ha a 69 már unalmas

Vannak, akiknek a 69-es póz is újdonság, ám akik unják, megfűszerezhetik azzal, ha a női partner hídban magasodik a férfi fölé. Itt a férfinak lesz könnyebb dolga, ez csupán a hölgyeknek jelent plusz erőfeszítést. Reméljük, megéri... 

Nehéz elhinni, hogy működikForrás: Sexpositions.club