Gondoltál már rá, hogy egyszer elmenj egy igazi éjszakai klubba? Egy fétisszakértő most elárulta, mi is zajlik ezeken a helyeken pontosan.

Reed Amber, aki önmagát csak fétisszakértőnek hívja, a DailyStarnak elárulta, mi is zajlik valójában a brit szexklubok zárt ajtói mögött.

Ezek a szexpartik rendkívüli szórakozást nyújtanak, hiszen itt csak olyanokkal vagy együtt, akik mind nyitott gondolkodásúak és arra vágynak, hogy kiélhessék a fantáziáikat. Ez nem olyan, mintha bemennél egy sima bárba és csak lézengenél. Itt mindenki egyformán gondolkodik.”

Abban azonban különböznek, hogy ki mire vágyik. Vannak, akik beleevetik magukat a vad orgiákba, és vannak, akik csak nézelődni szeretnek. Mint mondja, számukra ez az egész egy nagy utazás és nagyon fontos, hogy beleegyezés nélkül nem történik érintés.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kitchen floor shapes @dannydesantos x @studio66tv

Reed Amber (@reedamberx) által megosztott bejegyzés,

Senki nem tesz olyat, amit te nem szeretnél. Itt mindenki tiszteletben tartja a másik akaratát. Akik ide jönnek, tudatában vannak annak, hogy bármit is tegyenek, emberek vannak körülöttük. Ha esetleg nem akarják, hogy nézzék őket, akkor elvonulnak egy privát szobába. Az is előfordul, hogy sokszor a párok kérik meg a többieket, hogy csatlakozzanak hozzájuk.”

A nő kiemelte azt is, hogy mindenki vigyen magával egy nagy adag óvszert, mert a biztonság mindennél fontosabb.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Facts @ochiuk x @studio66tv MUA @makeupjessica

Reed Amber (@reedamberx) által megosztott bejegyzés,