A filmes szexjelenetekben minden tökéletesnek tűnik, de valójában komoly összehangolt munka előzi meg azt a néhány másodpercet, és még így is sokszor csúsznak félre a dolgok. A Cosmopolitan összegyűjtött néhány filmes esetet, amikor nem ment minden a tervek szerint.

Margot Robbie a Tarzan legendájábanAlexander Skarsgård és Margot Robbie szexjelenetét nem találta elég vadnak elsőre a rendező, azt szerette volna, hogy még állatiasabb legyen a pillanat. Margot komolyan is vette az utasítást, és egy hatalmasat ütött a színésztársára. „Nem bántottam, csak egy kicsit ütöttem meg. De erős pasi. Túl fogja élni...” – viccelődött a színésznő.

Margot Robbie és Alexander Skarsgård a Tarzan legendája című filmbenForrás: Warner

Ryan Reynolds a TestcserébenA nagyszájú színészt is zavarba lehet hozni, méghozzá egy szexjelenettel. Kolléganője vicces meglepetést tartogatott neki a melltartójában, amitől el is állt a színész szava. „Szóval a jelenetben ott ül, leveszem a felsőjét, aztán a melltartóját. Persze a mellbimbói le voltak fedve, de ilyen helyes kis smiley-kat rajzolt a matricákra. És én abban a pillanatban elfelejtettem a szövegemet, de nemcsak ennek a jelenetnek a szövegét, hanem minden szöveget, amit valaha megtanultam” – mesélte a színész a jelenetről. 

Robert Pattinson a Térkép a csillagokhoz című filmbenA színész Julianne Moore-ral forgatott ebben a filmben egy intim jelenetet, őt a saját teste hozta kínos helyzetbe. „Izzadtam, mint egy őrült. Szó szerint megpróbáltam elkapni az izzadságcseppeket, mielőtt azok még Julianne hátán landoltak volna. Aztán ő így nézett rám: »Neked most pánikrohamod van?« Elképesztően ciki volt” – vallotta be Pattinson.