A férfiak állandó aggodalma, hogy elég nagy-e, és ha nem, ez mennyire számít. Nos, néhány hölgy elmondta, valójában a szerszám hossza és vastagsága a fontos, vagy egyéb tulajdonságok. Íme.

Nem a szerszám a fontos, hanem a gazdája Egy 29 éves redditező nő szerint nem a pénisz hossza a lényeges, hanem az, hogy a férfi mit kezd vele. Neki volt már dolga szerényebb szerszámmal, naggyal és átlagossal is, és mindegyiknek megvan az előnye. A nagy azért volt jó, mert nagyon hosszú előjáték kellett ahhoz, hogy egyáltalán fizikailag lehetséges legyen az aktus. A kicsi azért volt jó, mert ami a méret szerénysége miatt hiányzott, az a gyorsaságban és az állóképességben pont visszajött, tehát az azért volt élvezetes" – idézi a Nuus a hölgyet.

Nem a méret a lényegForrás: Thinkstock

A kielégülésnek nem csak egy fajtája van Egy 26 éves nő egy régi nagy szerelméről mesélt, akivel nagyon lassan jutottak el az ágyig, viszont előtte nagyon sok fantasztikus orgazmust kapott tőle, ráadásul igazi csókkirály volt a fickó, aki kicsi szerszáma és korai magömlése miatt haladt nagyon lassan. Lekerült rólam a bugyi, és hosszasan kényeztetett: órákig élveztem, több orgazmusom is volt. Nem győztem köszönetet mondani az átélt csodákért, fantasztikus volt. Viszont akkor éjjel nem is láttam, hogy mi van a nadrágjában. Később megértettem, hogy miért: nemcsak az volt a problémája, hogy ötcentis volt, hanem az is, hogy korai magömlése volt, és nagyon nehezen állt fel neki. Nem tudom, miért, de sose tudtunk szeretkezni, viszont én mindig hatalmasakat élveztem az egyéb kényeztetések által. Remélem, azóta már megtalálta azt a nőt, aki imádja őt a szuperképességei miatt, és együtt meg tudták oldani a többi problémát is..." – írta. 

A nagy is okozhat gondokat, de meg lehet oldani Egy 43 éves nőnek például éppen a férje nagy mérete okozott gondot. A férfi ugyanis 2 méter fölött van, és a pénisze is tekintélyes, míg a nő 160 centi. Hiába voltak óvatosak, így is előfordultak sérülések: ők szakértőhöz fordultak. "A segítségével megtanultuk, hogyan edzhetem a hüvelyizmokat, hogyan tágíthatunk az előjáték keretében, és melyek azok a pózok, amelyek a legjobbak akkor, ha jelentős a méretkülönbség a férfi javára. Már tíz éve együtt vagyunk a férjemmel, és ez a dolog csak még közelebb hozott minket egymáshoz:  tudjuk, hogy minden akadály legyőzhető, ha szeretjük egymást, és türelmesek vagyunk mindketten" – írta.