Egy televíziós műsorban kért segítséget a 24 éves Zack, akinek a péniszével akadt némi kellemetlensége. Fájdalmai voltak, nem tudta hátrahúzni a bőrt, és kellemetlen szagokat is érzett. Kiderült: eddig soha nem mosta meg rendesen. 

A The Sex Clinic című műsorban kért segítséget a 24 éves Zack, ahelyett, hogy orvoshoz fordult volna, így számos néző okulhatott a példájából. A fiatalember szex közben feszülést érzett a fitymája körül, a makkjáról nem tudta hátrahúzni a bőrt rendesen, de legutóbbi szexuális partnere a kellemetlen szagokra is panaszkodott. A Iflscience.com cikkét a Házipatika szemlézte. 

A férfi partnere is szólt, hogy valami gond lehet a pénisszelForrás: Shutterstock

A szakértő úgy látta, hogy a panaszok mögött a fityma és a makk együttes gyulladása, a balanoposztitisz áll. A fitymája alatt nagy mennyiségű szmegma gyűlt össze, ami egy túrós állagú váladék. Ez a makk körül lévő mirigyekből származó váladék vizelettel, ondóval és számos szennyeződéssel keveredve. 

Kiderült: a férfi eddig soha nem tisztította meg alaposan a péniszét, ez a probléma ugyanis a hímvessző megfelelő tisztán tartásával elkerülhető.