A nászéjszakán kellemetlen meglepetés érte a feleséget: kiderült, hogy a férje nem azért gyakorolt önmegtartóztatást az esküvő előtt, mert egy úriember.

Manapság a párok már mélyen és alaposan megismerik egymást, mire eljutnak az esküvőig, de azért vannak még néhányan, akik ragaszkodnak a régi tradíciókhoz, vagyis a házasság előtti szexmentességhez. Ez az elhatározás okozott igen kellemetlen meglepetést egy feleségnek, a történetét pedig – ugyan névtelenül – meg is osztotta az internet népével.

A nászéjszakán derült ki, hogy a férfinek apró titkot rejt a nadrágjaForrás: Thinkstock

A jelenlegi férje kérésére köztük sem volt szexuális kapcsolat a házasság előtt azért, mert régi vágású úriembernek tartotta magát a férfi, legalábbis ezt mondta. A nászéjszakán azonban kiderült, hogy teljesen más állhat a dolog mögött. A feleségnek rá kell ébrednie, hogy a férjének mikropénisze van, és igazából ezért nem akart szexelni a házasság előtt. A nő becsapva érzi magát, ezért írta ki a gondolatait. Csakhogy a férje rájött erre, és perrel fenyegette meg a feleségét, amiért kiteregette a magánügyeiket. Ráadásul most a férfi a fejébe vette, hogy pénisznagyobbító műtétet szeretne,de a feleség nem akar még egy jelzáloghitelt felvenni a házukra. A férje azonban nem tágít: úgy érzi, a nő az oka annak, hogy már nem érzi jól magát a bőrében.