A gyanútlan feleség a pornóoldalakon szörfölve olyan dologra bukkant, ami alapjaiban rengette meg a házasságát: szerinte már menthetetlen a kapcsolatuk.

Hatalmas párkapcsolati problémáját osztotta meg egy feleség névtelenül a Redditen. A nő a PornHubon keresgélt és nézelődött a melegpornók között, amikor megpillantott egy ismerős arcot. Bizony, a férjéét. Így kellett rájönnie, hogy szíve választottja pornófilmben szerepel, ráadásul homoszexuális felnőttfilmekben, és ez nem a házasságuk előtt történt...

A melegpornók között bukkant fel férje arca – Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

„Tudom, hogy a felvétel idején már házasok voltunk, mert rajta volt az a rohadt karikagyűrű” – idézi a 24.hu a nő kifakadását. Ugyan a fórumozók véleményét, tanácsát kéri az ügyben, nagyon úgy tűnik, hogy ő már döntött, és nem tud ezzel együtt élni. Természetesen férjét is szembesítette a dologgal, aki azzal magyarázta a filmeket, hogy drogozik, és a szerek előhozzák a meleg énjét. Bevallotta, hogy egy homoszexuális társkeresőn is fent van, és szokott találkozgatni férfiakkal, de a felesége kedvéért bevonulna a rehabra. A nőt azonban nem hatották meg férje szavai, ugyanis csak ennyivel kommentálta az egészet: „B***ódj meg, Brandon!”