Érdekes kihívásba fogott egy újságíró, Sam Milan. Úgy döntött, hogy kipróbálja partnerével a mindennapos szexet, legalább egy hétig. Elárulta, mit tanult ezalatt.

Az elfoglalt újságírónő, Sam Milan úgy döntött, legalább egy hétig mindennap szakít időt a szexre, ugyanis korábban sajnos erre kevés energiát fordított. Sokat dolgozik, ahogy a párja is, aki boldogan belement abba, hogy legalább hét napig nem lesz kibúvó az összebújás alól.

Így hatott a mindennapos szex – Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

Az első napon mindketten várták, hogy végre együtt legyenek, akkor nem igazán kellett betervezni a szexet, de Sam már a második napon rájött, hogy igenis muszáj előre kigondolnia, mikor lesz rá ideje. „Már a második nap arra jöttem rá, hogy sokkal jobb betervezni a szexet, mint nem szexelni egyáltalán” – idézi a Cosmopolitan az újságírót. Ez viszont a spontaneitás rovására ment, ezért Sam különleges és szexi fehérneműket vetett be, hogy a tervezés ne vágja haza az élvezetet. Arra azonban már néhány nap alatt rájött, mennyire fontos neki az intimitás, és hogy a nagy ölelkezéseket sem szabad kihagyni.

Természetesen a „projekt” a hét végére teljesen kifárasztotta mindkettejüket. „Eddig azt hittem, hogy szerettem a szexet és szeretem is, de rájöttünk, hogy kicsit kreatívabbnak kell lennünk, különben nem fogjuk tudni összehozni” – írta le a tapasztalatát. A nehézségek ellenére sikerült teljesíteniük a tervet, amiből Sam sokat tanult. „Megtanultam, hogy számít az ágyban is a véleményem, és simán mondhatok nemet, ha valamihez épp nincs kedvem. Arról nem is beszélve, hogy az intimitástól és a köztem és a szerelmem között lévő kapcsolódástól kicsit sem kell félnem” – árulta el.