Egy szakértő adott választ arra, mi állhat valójában a leggyakoribb szexálmok mögött.

Szex egy ismerőssel

Ne aggódj, teljesen normális, ha álmodban egy ismerőssel szexelsz. Lehet, hogy csak tegnap ismerted meg, de az is előfordulhat, hogy évek óta barátok vagytok. Lauri Loewenberg álomkutató szerint ennek az álomnak mindenképpen valamiféle vonzalom az alapja, lehet akár tudatalatti is.

Szex egy ismeretlennel

Szinte mindenkivel előfordult már, hogy egy ismeretlennel bújt ágyba álmában. Ha azonban ez rendszeressé válik, akkor elkezdhetsz aggódni, hogy valami nagyon nincs rendben a párkapcsolatoddal.

Kiderült, mit jelentenek a szexálmokForrás: Thinkstock

Szex a főnököddel

Sokan álmodnak a kollégájukkal, de mi a helyzet akkor, ha ez a főnök? Hatalma van fölötted és valószínűleg kissé visszafogod magadat a társaságában. Ez a visszafojtás idézhet elő hasonló álmot, de az is lehet, hogy azt jelzi, valamilyen közös projekten kell dolgoznotok.

Szex azonos nemű emberrel

Ha azonos neművel szexelsz, jelezheti azt, hogy van benned valamilyen szexuális elfojtás, de az is lehet, hogy identitászavarral küzdesz.

Szex olyannal, akit utálsz

Ha olyannal szexelsz, akit utálsz, azt jelezheti, hogy valójában nem is olyan rossz a kapcsolatotok, mint amilyennek gondolod. Lehet, hogy fátylat kellene borítanotok a múltra és elengednetek a korábbi sérelmeket – írja a Daily Star.