Szakértő elárulta, miért is jönnek izgalomba a heteroszexuális nők, amikor leszbikus pornót néznek.

A MindBodyGreen oldal szakértője kapott egy levelet, amelyben egy hölgy kifejtette, boldog párkapcsolatban él a pasijával, ám rájött, valamiért beindítja, ha leszbikus pornót lát. Nem értette, hogy miért, és felmerült benne a kérdés, vajon akkor ő biszexuálisnak mondható-e.

A szakértő először gratulált a nőnek a boldog párkapcsolatához, majd elmagyarázta, miért is szeretnek a heteroszexuális nők olyan felnőttfilmet nézni, amelyben két nő szexel egymással. Mint írja, nem szabad szégyellni, ha arról fantáziálunk, milyen lehet egy azonos neművel az együttlét.

Heteroszexuális nők is szeretik a leszbikus pornótForrás: Dreamstime

Ez a fantáziálás arra utalhat, hogy több orális kényeztetésre vágynak a hölgyek, és nem jelenti azt, hogy ettől leszbikusok vagy biszexuálisak lesznek. Ilyenkor érdemes az adott felnőttfilmet a párunkkal is megosztani, mert akár a szexuális életünket is felpezsdítheti.

A szakértő azt ajánlotta a hölgynek, hogy a párjával mélyüljenek el a tantrikus szex tudományában, ha új szintre szeretnék emelni a szexuális életüket. Az ilyen jellegű oktatóvideókból kiderül például az, hogyan is érhető el az orgazmus csupán a mellbimbó kényeztetésével.