A szexfüggő anyuka, Laurie Jade Woodruff kisfia miatt úgy döntött, úrrá lesz vágyain: 200 partner után indult el a gyógyulás útján. 

A 30 éves szexfüggő anyuka cölibátust fogadott, mert ráébredt, hogy nem folytathatja tovább ezt az életmódot. Laurie Jade Woodruff 12 évesen vesztette el a szüzességét, és az évek során körülbelül 200 férfival folytatott szexuális kapcsolatot. Kisfia születése után azonban úgy döntött, hogy cölibátust fogad.

Laurie Jade Woodruff cölibátust fogadottForrás: Instagram/Laurie Jade Woodruff

Nem volt azonban egyszerű számára lemondani a szexről, de gyermeke miatt elindult a gyógyulás felé vezető úton. „Egy héten több férfival feküdtem le, és nem éreztem problémának” – árulta el Laurie, akinek a függőség miatt ment tönkre a kapcsolata gyermeke apjával. A szexet használta problémamegoldásként és a feszültségének csökkentésére is. Amikor azonban a gyermekénél is előbbre helyezte a szexet rájött, hogy ezt nem folytathatja tovább. Laurie 12 lépcsős kezelésen vett részt, hogy uralkodni tudjon a vágyain, és már négy hónapja nem feküdt le senkivel, pedig korábban két hétig sem bírta – írja a Daily Mail