Az aszexuális embereknek is vannak vágyaik, csak nem szexuálisak: ők ezekről fantáziálnak. 

Az aszexuális emberek is vágynak társra és családra, csak számukra a szex egyáltalán nem fontos, mert nem éreznek nemi vágyat. Ez persze nem azt jelenti, hogy az érintés minden formáját elutasítják, egyesek vágynak az ölelésre és az intimitásra, de mindenféle szexuális vonatkozás nélkül. „Meggyógyítani” vagy megváltoztatni akarják őket az emberek, pedig ők jól érzik magukat így, és szoktak álmodozni is. Az ő fantáziáik azonban teljesen mások. Ők ezekre gondolnak.

Az aszexuális emberek is fantáziálnakForrás: Photononstop/Fabrice Lerouge

„Azt akarom, hogy bármiből bármennyit meg tudjak enni anélkül, hogy meghíznék” – idézi a Menshealth az egyik felhasználót. Egy másik hozzászóló is elárulta, mire vágyik: arról szokott ábrándozni, hogy egy önellátó farmon éli le az életét. Sokan pedig az összebújásról és az ölelésről fantáziálnak, mások pedig arról, hogy úgy kedveskedhessenek az embereknek, hogy azok ne gondoljanak mögé valamilyen szexuális hátsó szándékot.

Ilyen az aszexuálisok élete: ők is vágynak társra, csak szexre nem (18+)

Az aszexuális emberek is vágynak társra, családra, csak szexre nem. A társkeresés így borzasztóan nehéz számukra: vagy meggyógyítani akarják őket, vagy egyszerűen otthagyják őket. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!