Tinédzserként lett a pornó rabja, de a függőségétől végül sikerült megszabadulnia. A 19 éves lány eldöntötte, szűzen szeretne férjhez menni.

Őszintén vallott nem mindennapi életéről Gracelyn Sorell. A lány mindössze 19 esztendős, de nagyon nehéz évek vannak a háta mögött. 14 éves volt, amikor a család egyik ismerőse molesztálta őt, ezt követően pedig elveszítette az édesapját. Az interneten hamarosan felfedezte a pornót, és teljesen a rabjává vált. Azzal csillapította a gyászát, hogy éjszaka órákig nézte a felnőttfilmeket, és maszturbált. A kialvatlanság és a folyamatos szégyenérzet miatt már az iskolában sem tudott teljesíteni.

Szerencsére idővel rájött, hogy ennek nem lesz jó vége, és mindent megvallott az édesanyjának, aki ezután is támogatta őt. Az ő segítségével szépen lassan sikerült Gracelynnek megszabadulnia a függőségétől.

A hívő lány immár három éve egy pornófilmet sem nézett meg. Az élete teljesen megváltozott, hisz az igaz szerelemben, és nemcsak a szüzességének elvesztésével, de az első csókkal is várni akar az esküvőig. Szeretné, ha a példájából tanulnának a fiatal lányok, és igyekszik a pornográfia veszélyes oldalára felhívni a figyelmet – számolt be a különös történetről a Daily Mail.