Egy férfiprostituált vallott arról, milyen is az élete: kiderült, nagyon élvezi a luxusnyaralásokat és az izgalmas szexkalandokat, de vannak olyan kérések, amelyeket nem teljesít. 

Négyórás kikötözős játék vagy szex az erkélyen – ilyen és ehhez hasonló dolgokat csinál egy férfiprostituált, aki úgy érzi, az álmai életét éli, csak titokban. A Lothario álnevű férfi családja ugyanis nem tud arról, hogy mivel foglalkozik, csak a legközelebbi barátai.

A férfiprosti vallott az életéről – Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

Mivel mindig is szerette a nőket és a kalandokat, 3 évvel ezelőtt úgy döntött, szolgáltatásként árulja társaságát, és természetesen a testét. Egy hónapban akár 10 ezer fontot (3,5 millió forint) is kereshet ezzel, de a legrosszabb időszakban is zsebre tesz 4 ezer fontot, vagyis körülbelül 1 millió 400 ezer forintot. A nők online lépnek kapcsolatba vele, üzenetet és képet cserélnek, majd megbeszélik a részleteket. És habár a legtöbb nő szelíd, azért bőven megfizetik, hogy a legvadabb álmukat is valóra váltsa. „Körülbelül 100 nővel volt kapcsolatom. A legdurvább kérés egy üzletasszonytól érkezett, aki arra kért, menjek az irodájába személyi edzőnek öltözve. Egy Szürke ötven árnyalata élményt akart. Nagyon szórakoztató volt” – árulta el a férfi, de vannak olyan kérések, melyeket nem teljesített. „Egy férfi azt akarta, hogy szagolgathassa a lábamat, miközben én szexelek a feleségével” – osztott meg egy ilyet a férfi, de azokat is el szokta utasítani, amikor a férj szeme láttára akarnak szexelni vele a feleségek. „Sok furcsa kérést kapok. Néhányan videózni akartak akció közben, vagy Skype-híváson keresztül közvetítették volna a férjüknek. Nekem azonban óvatosnak kell lennem” – mondta Lothario, akit nagyon sokszor csak eseményekre, kísérőnek hívnak a hölgyek. Rengeteg luxusutazáson vett részt, nem csoda, hogy nem akar felhagyni ezzel a munkával.