Két éve házasodott össze az a leszbikus pár, akik a mai napig szexmunkásként dolgoznak.

Egy videós riportot készített a VICE a leszbikus párkapcsolatban élő Violetről és Kaydenről. A pár nyolc évvel ezelőtt ismerkedett meg egymással, két éve kimondták a boldogító igent és jelenleg együtt dolgoznak szexmunkásként ugyanabban a bordélyházban.

Korábban drog- és alkoholfüggőségben szenvedtek, folyton kevés volt a pénzük, ezért vágtak bele a szexiparba. Ők úgy tekintenek a munkájukra, mint arra a tevékenységre, ami végül megszabadította őket a függőségüktől és anyagilag is rendbe szedte az életüket.

Most nagyon élvezik, hogy viszonylag kevés munkával rengeteg pénzt zsebelhetnek be, ráadásul a munkahelyük, a nevadai bordélyház csodás környezetben fekszik. Azt is megengedhetik maguknak, hogy egy hónapban csak két hetet dolgozzanak, a maradék időben pedig otthon, a háziállataikkal és barátaikkal lazítanak. A pár azt is elárulta, munkájuk során tiltott az anális szex és havonta vizsgálatokra küldik őket.

Ami pedig a magánéletüket illeti, egyáltalán nem féltékenyek egymásra, pedig sokan megfordulnak az ágyukban. Elfogadják azt, hogy néhány klienssel különleges kapcsolatot alakítanak ki, ugyanakkor arra ügyelnek, hogy a szexuális együttlét során ne adjanak nekik csókot.