Az ismert szexszakértő, Nadia Bokody bevállalt egy különös szexkalandot: hét napon keresztül hét különböző emberrel bújt ágyba.

Nemrég véget ért az ismert szexszakértő, Nadia Bokody hétéves házassága. A nő azonban a kudarc után sem hagyta el magát, alighogy kimondták a válást, úgy döntött, tesz egy kísérletet: hét nap alatt hét különböző emberrel fekszik le.

Tapasztalatairól pedig természetesen be is számolt. A The Sun azt írja, először egy régi barátjával, Ryannel bújt ágyba. A nő elmondása szerint szex közben el is sírta magát, azt érezte ugyanis, hogy végre újra felszabadult tud lenni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I been here all night. I been here all day. And now boy got me walkin’ side to side.

Nadia (@nadiabokody) által megosztott bejegyzés,

Ezután következett Ted, akivel állítólag élete legjobb orgazmusát élte át, majd jött Matt, akivel a közösségi oldalon ismerkedett össze. A negyedik randin leszbikus szexre szavazott és egy üzletasszony, Lisa lett a partnere, az ötödiken pedig Chalie-t, a lelkizős típusú pasit választotta. A hatodik egy katona volt, akit Steve-nek hívtak, a hetediket pedig majdnem lemondta, mert kissé megcsömörlött, de végül végigcsinálta a projektet: egy turistát nézett ki magának az utolsó alkalomra.

A kalandot végül úgy összegezte Bokody, hogy egyáltalán nem bánta meg, amit tett, hiszen végre túllépett a férjén, és rájött arra is, mennyi jó pasi van még a világon. Ugyanakkor azt is bevallotta, hogy lelkileg kissé felkavarta ez a hét, így másokat semmiképpen nem buzdítana arra, hogy végigcsinálják.