A házasság életben tartása nem megy magától, és nem kis munka: kell időt és energiát fektetni a dologba, hogy évtizedek múltával is legyen még tűz a kapcsolatban. Házasok vallottak arról, ők mit tettek meg a kapcsolatukért.

A 48 éves Randy, aki 15 éve házas, azt állítja, mellműtét segített a házassága életben tartásához. „Minden este szexinek érzem magam a férjem mellett, ez kétségtelenül sokkal közelebb hozott minket egymáshoz" – vallotta a nő.

A rendszeres szex fontos a párkapcsolatbanForrás: Shutterstock

A 38 éves Julia, aki 8 éve házasodott meg, a szexre esküszik:  Mindegy, mi van, hetente egyszer mindenképpen szexelünk. Ha nem teszed, úgy fogjátok végezni, mintha lakótársak lennétek" – mondta Julia. Egy másik nő is a szexualitásra helyezte a hangsúlyt, csak ő az orális szexre esküszik.
Mások pedig bizonyos szabályok betartásával igyekszenek megőrizni a jó kapcsolatukat. A 40 éves Aviva szerint nem szabad a másik fizetésével foglalkozni. Tanya viszont a privát szféra tiszteletben tartását gondolja a legfontosabbnak. „Soha, de soha nem nézzük meg egymás e-mailjét vagy üzeneteit" – idézi a nőt a Daily Mail.