Az újságíró 18 éve ír a szexről és 20 éve tesztel szexuális játékszereket. Egyedül és partnerekkel is kipróbált már különféle szerkezeteket, most pedig elárulta, melyik az a három eszköz, amiért érdemes pénzt kiadni.

A varázspálca

Forrás: Amazon

Ez az eszköz azt nyújtja, amit ígér: biztos orgazmust még azoknak is, akik előtte képtelenek voltak csúcsra jutni. A játékszer hatékonyságát kutatások is igazolják: 500 orgazmusra képtelen nő próbálta ki, 93 százalékuk képes volt elélvezni az eszköz segítségével.

A viselhető játékszer

Forrás: dameproducts.com

A kis kapcsainak köszönhetően ez a játékszer viselhető, vagyis izgalmas játékra invitálja a tulajdonosát, de arra is alkalmas, hogy a behatolásos közösülés mellett csiklóorgazmust idézzen elő a nőknél segítve ezzel azokat, akik képtelenek a hüvelyi orgazmusra, de élvezik a szexet. Vízhatlan, újratölthető és rendkívül diszkrét.

A hüvely izgatására

Forrás: Amazon

Ez a rozsdamentes acéleszköz arra lett kitalálva, hogy a hüvely belső falát izgassa: az egyik végét behelyezik, míg a másik végét gyengéden mozgatják. Állítólag ezzel a játékszerrel könnyedén előidézhető a női ejakuláció is.