Sokan játszanak el a hármas szex gondolatával, de kevesen jutnak el a megvalósításig. Íme, három ember vallomása, akik kipróbálták az édes hármast.

Nagyon sok ember fantáziájában szerepel az édes hármas, de keveseknek van bátorsága belevágni. Az alábbi három párnak azonban már volt része csoportos szexben, és el is mesélték, hogy milyen volt a pikáns élmény. 

Hármas egy ismerőssel "Életem első hármas élménye a barátom és egy ismerősöm ismerősével történt meg, hívjuk most Dave-nek. Mindig, amikor találkoztunk, azt vettük észre, hogy Dave mindkettőnkkel flörtöl. Miután ismertük őt, és nem csak egy idegen volt, ezért megbíztunk benne, és egyszer áthívtuk magunkhoz, hogy közösen szexeljünk. Nálunk voltunk, pihentünk, beszélgettünk. Én Dave és a barátom között ültem, amikor Dave elkezdte simogatni a combomat.  A barátommal összemosolyogtak, és megbeszélték, hogy kinek milyen érzés volt. Számomra nagyon izgató. Nagyon jól éreztem magam közben, ahogy minkettejükkel egyszerre tudtam játszani, kényeztetni. Biztos vagyok benne, hogy ők is élvezték a show-t! Miután végeztünk, ettünk egy pizzát, és addig bújtunk, amíg el nem aludtunk. Nagyon kimerültünk" – idézi a beszámolót a Men's Health.

Az első hármas szexről vallottak – Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

Buja házibuli „Az én első gruppentapasztalatom sok alkoholt és pornóra utaló jeleket tartalmazott. Egy házibuliban voltam, ahol rajtakaptam az egyik munkatársam kedvesét az ágyban egy másik sráccal. Azután három barátnőm megfogott, és bevitt a szobába.  Nem kérdés, ha még egyszer ott lenne az alkalom, egy pillanatig sem gondolkoznék, újra megtenném!" 

Szex a férj barátjával Az egyetlenegy tapasztalatom a férjemmel és egy közös baráttal történt. Mindig volt szexuális kémia közöttünk, sokszor eljátszottam a gondolattal, hogy milyen lehet vele a szex. A barátnőjét is nagyon jól ismertem, általában a szexuális életünk volt a közös téma. Egyszer a férjem és a barátunk és én elkezdtünk nézni nálunk egy filmet, és iszogattunk közben. A következő pillanatban már egyiken sem volt felső, és én a férjemmel csókolóztam. Akkor éreztem, hogy a barátja megfogja a combomat. Ezután mondtam nekik, hogy menjünk fel a szobába, hárman.  Miközben egyikőjüket a számmal elégítettem ki, addig a másik kutyapózban jött belém hátulról. Egész éjjel csináltuk. Másnap a férjemnek korán el kellett mennie dolgozni, de mi még ott maradtunk a közös barátunkkal és még kétszer szexeltünk. A barátnőjének is elmondott mindent."

Így vélekednek a hármas szexről a nők és a férfiak (18+)

A közhiedelem szerint a legtöbb férfi fejében megfordul, milyen lenne egyszerre két nővel az ágyba bújni. Egy kutatás során azonban az is kiderült, mit gondolnak a nők a hármas szexről. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!